Από: Μαρία Πέππα –

Έχετε βιώσει ποτέ μια παλινδρόμηση σε προηγούμενη ζωή ?

Κατά τη διάρκεια μιας παλινδρόμησης, οι περισσότεροι άνθρωποι αναπολούν ζωές που έζησαν πολύ πιο πριν από την τρέχουσα ζωή τους. Μερικές από τις αναμνήσεις που προκύπτουν είναι αρκετά πρόσφατες, εκατό ή διακόσια χρόνια πριν, ωστόσο πολλές προέρχονται από την αρχαιότητα. Ας εξερευνήσουμε μερικά από τα πιο κοινά μέρη όπου οι άνθρωποι λένε ότι ζούσαν στην αρχαιότητα.

Αρχαία Ευρώπη: Η Αγγλία, η Ιρλανδία, η Ουαλία και η Σκωτία είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή η Ευρώπη ευθυγραμμίζεται στενά με τον δυτικό πολιτισμό, επομένως η ανάδυση αυτών των αναμνήσεων είναι πιο οικεία κατά κάποιο τρόπο από άλλες τοποθεσίες. Η υγεία, η θεραπεία και η βοτανολογία είναι κοινά θέματα, καθώς οι άνθρωποι κάνουν διαπιστώσεις που συνδέονται με την τρέχουσα αναζήτησή τους για εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας που ξεκίνησε σε αυτούς τους πρώιμους χρόνους.

Ρώμη: Προσφιλής τοποθεσία προηγούμενων ζωών η αρχαία Ρώμη. Στρατιώτες, πολίτες, θεατές της βαρβαρότητας του Κολοσσαίου, θαμώνες των λουτρών ή πολιτικοί, δεν λείπουν οι μετενσαρκωμένοι Ρωμαίοι που προφανώς έχουν ενσαρκωθεί εδώ αυτή τη στιγμή της ιστορίας.

Ελλάδα: Ως ένας από τους πολιτισμούς με τη μεγαλύτερη επιρροή που διαμορφώνει τον σύγχρονο πολιτισμό μας, πολλοί άνθρωποι αναβιώνουν προηγούμενες ζωές στο απίστευτο περιβάλλον της χώρας μας κατά την αρχαιότητα. Κάποιοι άνθρωποι βιώνουν τον εαυτό τους να διαφωνεί για ένα πολιτικό θέμα με πολιτικούς, κάποιοι ισχυρίζονται ότι έζησαν πιο επιστημονικές προηγούμενες ζωές ως μέρος μιας από τις πολλές σχολές μυστηρίου της εποχής, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι ήρθαν σε επαφή με μερικούς από τους μεγάλους στοχαστές εκείνων των χρόνων

Αίγυπτος: Με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, τις πυραμίδες, τα φέρετρα, τα εντυπωσιακά κοσμήματα και τις συναρπαστικές θεότητες, δεν είναι περίεργο που ολόκληρος ο κόσμος έχει εμμονή με τον αιγυπτιακό πολιτισμό και ανακαλύπτει προηγούμενες ενσαρκώσεις του εκεί. Είτε πρόκειται για τεχνίτες, αγρότες, ιερείς ή ιέρειες, η Αίγυπτος είναι μια πολύ δημοφιλής τοποθεσία.

Ασία: Αξιοθέατα στους πλούσιους πολιτισμούς της Ασίας, είτε πρόκειται για το Σινικό Τείχος της Κίνας, τους ιαπωνικούς ναούς ή τα βουδιστικά μοναστήρια των Ιμαλαΐων, πολλοί άνθρωποι στο πνευματικό μονοπάτι αναπολούν προηγούμενες ζωές σε ασιατικά περιβάλλοντα και διαπιστώνουν ότι τους ελκύει ο πολιτισμός στην τρέχουσα ζωή τους επειδή η ψυχή ανακαλεί τις προηγούμενες εμπειρίες της.

Άλλοι Κόσμοι: Άλλοι βιώνουν τον εαυτό τους σε ένα μέρος πολύ, πολύ μακριά από τον πλανήτη Γη, σε διαφορετικούς πλανήτες. Μεταφέρονται σε άλλες διαστάσεις, έρχονται σε επαφή με άλλα όντα, πολλά από τα οποία είναι πολύ πιο εξελιγμένα και προηγμένα από τους ανθρώπους.

*******

Η δυνατότητα της εξερεύνησης των προηγούμενων ζωών μας, μας δίνετε, γιατί συμβάλει στη μάθηση της ψυχής μας.

Είναι μαθήματα και δώρα που λάβαμε μετά από δυνητικά χιλιάδες χρόνια εμπειρίας του εαυτού μας σε υλική μορφή, είτε σε αυτόν τον πλανήτη είτε σε κάποιον άλλο.

*******

Η ψυχή περνά από πολλές δοκιμασίες και θριάμβους και είναι με αυτόν τον τρόπο που μαθαίνουμε και εξελισσόμαστε στην πορεία. Όταν εξερευνούμε αυτές τις εμπειρίες από το βαθύ μας παρελθόν, αυτό που συνήθως ανακαλύπτουν οι ψυχές είναι, ότι το θέμα ή οι κοινές γνώσεις διαφορετικών τόπων και εμπειριών είναι παρόμοιες ή ίδιες.

Πάντα μαθαίνουμε για τον σκοπό εκείνης της ζωής, αφομοιώνουμε και συνδέουμε την μάθηση του τότε με του τώρα, μαθαίνουμε για την αγάπη προς τον εαυτό και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, για τη συγχώρεση, για την κοινότητα, για τα πλάσματα του κόσμου.

Η αντίληψή μας διευρύνεται και γινόμαστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο τα πράγματα να μην είναι ακριβώς όπως μας εκπαίδευσαν ή νομίζαμε ότι είναι, αλλά ότι μπορεί να υπάρχει και κάτι άλλο πέρα από αυτά.

Το κύριο όφελος από αυτό το είδος εξερεύνησης είναι:

  • Το βίωμα της εσωτερικής ειρήνης, που μας βοηθά να αντιμετωπίζουμε την καθημερινή ζωή μας με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία.

  • Η διεύρυνση του νου και η κατανόηση των δώρων της αγάπης και της μάθησης που μας προσφέρουν οι προκλήσεις της ζωής με την πάροδο του χρόνου.

Η γνώση του παρελθόντος, η ανάκτηση πληροφόρησης, η προοπτική και η βίωση μεγαλύτερης ειρήνης και ευτυχίας στην τρέχουσα και μελλοντική ζωής σας, είναι το σημαντικότερο αναφορικά με τη μέθοδο της παλινδρόμησης σε προηγούμενη ζωή.

Ένα πράγμα είναι βέβαιο όταν αποφασίσετε να δοκιμάσετε μια Παλινδρόμηση σε Προηγούμενη Ζωή.

Το ταξίδι σας θα είναι Συναρπαστικό και εκτός αυτού του

!!! ΚΟΣΜΟΥ !!!

Purple and Black Simple Technology Keynote Presentation

Ενημερωτικά Άρθρα:

Ταξίδεψε στο Παρελθόν … 
Συνδεθείτε με τους Προγόνους σας – Φωτίστε το Γενεαλογικό σας Δέντρο … 
Ταξιδεύοντας στον Χρόνο, Ξεφυλλίζω την Ιστορία της Ζωής μου … 

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ Ιστοσελίδα

❤ Facebook

❤ Instagram

❤ Youtube

❤ Προϊόντα Υγείας Lifewave