anadromi-sto-parelthon-proboli-sto-mellon

Ο εσωτερικός μας εαυτός και μόνο αυτός, γνωρίζει τον δρόμο της ευτυχίας και της εσωτερικής γαλήνης. Όταν ξεχνάμε ή αγνοούμε τα μυνήματά του, δημιουργούμε ρωγμές που επιτρέπουν στην αίσθηση του ανεκπλήρωτου και της δυστυχίας να εισβάλλουν στην ζωή μας. Αισθανόμαστε ανησυχία και κατάθλιψη. Κηλιδώνουμε την προοπτική του δάσους, κοιτώντας μόνο το δέντρο και έτσι χάνεται ο δρόμος.

Η συνταγή είναι απλή αν αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας να ξαναθυμηθούμε !!!

Η υπνωτική αναδρομή στο παρελθόν, ή η προβολή στο μέλλον, είναι μια δυναμική και ζωτικής σημασίας προσέγγιση της σύγχρονης Κλινικής Υπνοθεραπείας, η οποία αγκαλιάζει πολλές παραδοσιακές και καινούργιες επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές.

Η επιστήμη και η ανθρωπότητα έχουν πολλά να κερδίσουν από την έρευνα των μυστηρίων του νου, της ψυχής, της μετενσάρκωσης και των επιρροών που ασκούν οι εμπειρίες των προηγούμενων και μελλοντικών ζωών στην ανθρώπινη συμπεριφορά.

Σύμφωνα με την θέση της κλινικής υπνοθεραπείας σήμερα, η αναδρομή στο παρελθόν ή η προβολή στο μέλλον, δεν αποτελούν μέρος μιας ιδεολογίας, ή πίστης στις μυστηριώδεις εκφάνσεις της ανθρώπινης εμπειρίας, καθώς επίσης δεν αφορούν τις προσωπικές πεποιθήσεις και πιστεύω των ασκούντων αυτές τις πρακτικές.

Η πίστη ενός εκάστου στην μεταθανάτια, στην προηγούμενη, στην επόμενη ζωή, στην ύπαρξη της ψυχής ή του Θεού, δεν έχουν καμιά σημασία για τον τελικό σκοπό της υπνοθεραπείας, ο οποίος εστιάζεται στην ανακάλυψη της αρχικής προέλευσης των προβλημάτων του ανθρώπου. Η κλινική Υπνοθεραπεία μέσα από ποικίλες τεχνικές, επιδιώκει να εξασφαλίσει το θεραπευτικό εκείνο πλαίσιο με το οποίο διευρύνονται οι ανθρώπινες επιλογές και εγκαθίστανται ευεργετικοί στόχοι που ανταποκρίνονται στην παρούσα πραγματικότητα της ζωής, αποκαθιστώντας παράλληλα το νόημά της.

Οτιδήποτε το υποσυνείδητο αναδύει στην επιφάνεια είναι αποδεκτό, εφόσον αποτελεί μέρος της ευρύτερης συνειδητότητας και έχει άμεση σχέση με εκείνον που το βιώνει στο εδώ και τώρα.
Υπάρχει λόγος για καθετί που μας αφορά και μόνο εμείς γνωρίζουμε την βαθύτερη αιτία της αναφοράς του στα επαναλαμβανόμενα μοτίβα της καθημερινής μας ζωής. Το υποσυνείδητο δεν περιορίζεται από την λογική, τον χώρο και τον χρόνο. Μπορεί να θυμάται κάθε τι, άσχετο από χρόνο, να υπερβαίνει την λογική και να αγγίζει πεδία σοφίας που ξεπερνούν κατά πολύ τις συνηθισμένες νοητικές μας ικανότητες.

Υπνωτική Αναδρομή

Η υπνωτική αναδρομή στο παρελθόν, διευκολύνει τον άνθρωπο να ασκήσει επίδραση στην συμπεριφοριστική, συναισθηματική και ψυχολογική του μεταμόρφωση, αφήνοντας χώρο για διαμόρφωση, σημαντικών και θετικών αλλαγών στην καθημερινή του ζωή. Τόσα πολλά πράγματα θετικά και αρνητικά συμβαίνουν στην ζωή επειδή τα προσελκύουμε ξανά και ξανά !!!!!!
Πολλές από τι προσωπικές μας συνήθειες, φοβίες, ταλέντα, καθώς και ιδιαιτερότητες, είναι κληρονομημένα χαρακτηριστικά. Αντιπροσωπεύουν ένα σύνολο καταστάσεων που προέρχονται από τις επιρροές του περιβάλλοντος, της κοινωνίας, τις πεποιθήσεις και αξίες της οικογένειας, όχι μόνο από την τωρινή, αλλά ίσως και από προηγούμενες ζωές.
Η υπνωτική αναδρομή βοηθά να ξεριζωθούν πολλές από αυτές τις βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις, σκέψεις, φοβίες, επαναλαμβανόμενα αρνητικά μοτίβα συμπεριφοράς, αντικαθιστώντας τα με ευεργετικά συναισθήματα, ευεξία, ευημερία και γενικότερη υγεία.
Η υπνωτική αναδρομή προσανατολίζεται στην ανακάλυψη των αρχικών καταστάσεων και βιωμάτων που ο υποσυνείδητος νους αναδύει στην επιφάνεια, δίνοντας την ευκαιρία στον ενδιαφερόμενο να επεξεργαστεί το περιβάλλον και τις αιτίες από όπου αυτά εκπορεύονται, προάγοντας αυτογνωσία και μεταμόρφωση.

Ενδεικτικά ακολουθούν τρία μοντέλα Υπνωτικής αναδρομής όπως:

. Αυτό το οποίο διαπραγματεύεται τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην τρέχουσα ζωή
  αλλά έχουν καταπιεστεί ή συνειδητά ξεχαστεί
. Αυτό το οποίο επιτρέπει την ανάκληση της μνήμης, της εμπειρίας και των συναισθημάτων
  μιας προηγούμενης ζωής
. Αυτό μέσα από το οποίο ανακαλούνται μνήμες διαφορετικών κύκλων ζωής. Αυτές οι μνήμες
  είναι πολύ σημαντικές γιατί ρίχνουν άπλετο φως στις επιλογές και τα μαθήματα αυτής και
  των προηγούμενων ζωών, διευρύνοντας σημαντικά την αντίληψη

Υπνωτική Προβολή

Με την υπνωτική προβολή στο μέλλον, ο νους ανακαλύπτει την έκβαση των μελλοντικών γεγονότων, αντλώντας από το περιεχόμενο της παρούσας ζωής όπως αυτή έχει εξελιχθεί έως σήμερα.

Η προβολή στο μέλλον διευρύνει τις επιλογές και εξαλείφει τις φοβίες, τις οποίες αντικαθιστά με προσωπικό σκοπό, ευεργετικά συναισθήματα, σκέψεις,υγεία και ευημερία.
Ενισχύει την οριοθέτηση στόχων στο εδώ και τώρα, εξερευνεί τις λεωφόρους της ζωής και προετοιμάζει τον δρόμο για το μέλλον.

Το παρελθόν είναι απλώς η διανοητική ή η πνευματική πηγή γνώσεων και πληροφοριών, που παρέχει την δυνατότητα ουσιαστικότερης ενημέρωσης. Η ενημέρωση αυτή που πηγάζει από το υποσυνείδητο, διευρύνει την κριτική ικανότητα και κατανόηση των προβλημάτων του ανθρώπου, με αποτέλεσμα την έκβαση ουσιαστικών και επιτυχημένων αλλαγών στην ζωή του.
Παρελθόν και μέλλον, είναι στην πραγματικότητα πρότυπα συμπεριφοράς που αφορούν το αναπτυξιακό μας περιβάλλον.

Το μέλλον βασίζεται στη δοξασία ότι θα υπάρχει επόμενο λεπτό, επόμενη ώρα,ημέρα, μήνες, χρόνια. Το μέλλον είναι μια προοπτική και η υπνωτική προβολή στο μέλλον, εξετάζει την ζωή μέσα από τα παρακάτω αξιώματα:

. Αποδέχεται την ύπαρξη του αύριο άσχετα από το αν αυτό το αύριο αφορά την παρούσα ζωή
  ή κάποια μελλοντική ζωή. Με άλλα λόγια υποθέτει πως η ζωή συνεχίζεται πέρα από το σήμερα
. Οι ενέργειες και πράξεις του σήμερα, προβάλλουν προκαθορισμένες πιθανότητες στο μέλλον
  και με μεταβαλλόμενες βαθμίδες ακρίβειας

Η υπνωτική προβολή αντλεί το υλικό της από τις παρούσες συνθήκες ζωής, όμως συχνά παρουσιάζονται επιλογές με διαφορετική έκβαση η κάθε μία διότι:

. Διαπραγματεύεται ζητήματα που μπορεί να λαμβάνουν χώρα στην παρούσα ζωή, βασίζονται όμως
  στα τωρινά μοτίβα συμπεριφοράς και στην λήψη αποφάσεων
. Επιτρέπει την πρόβλεψη μνημών, εμπειριών και συναισθημάτων τα οποία ναι μεν εμπλέκονται
  σε εμπειρίες μελλοντικών ζωών, επηρεάζουν όμως και διαμορφώνουν την συμπεριφορά και την
  ύπαρξη σε υποσυνείδητο επίπεδο
. Επιτρέπει την πρόβλεψη μνημών μεταξύ διαφορετικών κύκλων ζωής του παρελθόντος ή του
  μέλλοντος, διευρύνοντας την αντίληψη και ρίχνοντας φως στις επιλογές που αφορούν τα
  μαθήματα ζωής στο εδώ και τώρα

Για περισσότερες Πληροφορίες κ Εξατομικευμένη Φροντίδα …
Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας ΕΔΩ ή Τηλεφωνήστε στο 693 6138090 …