Από: Μαρία Πέππα –

Το κάλεσμα, αφορά εκείνους τους ανθρώπους που αναζητούν ένα αξιόπιστο, αυτογνωσιακό σύστημα, το οποίο θα τους βοηθήσει έτσι ώστε:

• Να φωτίσουν τα βαθύτερα επίπεδα του εσωτερικού κόσμου και της ύπαρξής τους
• Να λάβουν απαντήσεις στα αναπάντητά τους έως τώρα ερωτήματα με ένα τρόπο
  διαφορετικό
• Να ταξιδέψουν με ασφάλεια στις μνήμες του πολύ μακρινού παρελθόντος τους ή
  σε προηγούμενες ζωές τους μέσω ενός συστήματος που είναι επιστημονικά           εγκεκριμένο 

Με ποιο σύστημα μπορείτε να ταξιδέψετε αναδρομικά στον χρόνο

Το σύστημα που σας ταξιδεύει στις μνήμες του παρελθόντος σας και γενικότερα αναδρομικά στον χρόνο, ονομάζεται Αναδρομική Ύπνωση.

Αν το καλοσκεφτείτε, αναδρομικά ταξίδια κάνετε και από μόνοι σας κατά την διάρκεια της ημέρας όταν η σκέψη σας ταξιδεύει στις θετικές ή στις αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος σας.

Επίσης, όταν ξυπνάτε το πρωί και ανακαλείτε το περιεχόμενο των ονείρων σας. Στις περισσότερες των περιπτώσεων διαπιστώνετε ότι ταξιδέψατε είτε αναδρομικά στο παρελθόν, είτε προβολικά στο μέλλον. 

Τι είναι η ύπνωση

Η ύπνωση, είναι μια φυσιολογική μεταβαλλόμενη κατάσταση της συνείδησης στην οποία μπαίνετε αδιακρίτως κάθε βράδυ όταν ξαπλώνετε στο κρεβάτι σας για να κοιμηθείτε.

Έχω διαπιστώσει ότι πολλοί άνθρωποι φοβούνται την ύπνωση. Ο φόβος τους όμως είναι ανυπόστατος διότι δεν πηγάζει απαραίτητα από την προσωπική εμπειρία τους, αλλά κυρίως από εσφαλμένη ενημέρωση. Ο φόβος τους συνήθως οφείλετε σε μια ταινία που παρακολούθησαν στην τηλεόραση ή στο σινεμά, ένα άρθρο που διάβασαν ή υπήρξαν παρόντες σε μια συζήτηση γύρω από αυτήν.

Συνεπώς, αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που ναι μεν αναγνωρίζουν τα οφέλη της Αναδρομικής Ύπνωσης ωστόσο διστάζουν να την δοκιμάσουν επειδή φοβούνται, τώρα κατανοήσατε πως δεν χρειάζεται να φοβάστε εφόσον έτσι ή αλλιώς επιτυγχάνετε την ύπνωση και από μόνοι σας όταν ξαπλώνετε στο κρεβάτι σας για να κοιμηθείτε. Η αίσθηση είναι ακριβώς η ίδια. Έχετε επίγνωση του τι ακριβώς συμβαίνει στο περιβάλλον σας και παράλληλα νιώθετε να παρασύρεστε σε κάτι βαθύτερο.

Γιατί να δοκιμάστε την αναδρομική ύπνωση

1. Διότι στην αναδρομική ύπνωση, με την ασφαλή και ήπια καθοδήγηση του έμπειρου ειδικού, σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβείτε αβίαστα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στα βαθύτερα τμήματα του ασυνείδητου νου σας. Εκεί, έχουν αποθηκευτεί οι συνειδητές και κυρίως οι ασυνείδητες μνήμες σας από τότε που υπήρξατε ως έμβρυα στην κοιλιά της μητέρας σας και ίσως ακόμα πιο πίσω στον χρόνο.

2. Διότι η αναδρομική ύπνωση, θα σας βοηθήσει:

• Να ανακαλύψετε τις ρίζες των προβλημάτων του παρόντος σας
• Να αναπλαισιώσετε τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος σας
• Να απελευθερώσετε απωθημένα συναισθήματα και αρνητική ενέργεια
• Να εξερευνήσετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας ή την άμεση σύνδεση
  που αισθάνθηκαν με ένα άτομο που μόλις συναντήσατε
• Να ανακαλύψετε τις κρυμμένες αιτίες των ανεξήγητων φόβων σας
• Να μάθετε για τους βαθύτερους λόγους μιας χρόνιας ασθένειας
• Να λάβετε απαντήσεις για ανεξήγητα, επαναλαμβανόμενα γεγονότα
  που συμβαίνουν στην ζωή σας
• Να συνδεθείτε με τα προηγούμενα ενδιαφέροντα και τα ταλέντα σας
• Να επαναπροσδιορίσετε την πορεία και τον σκοπό σας σε αυτή τη ζωή
• Να επιλύσετε διάφορα άλλα ζητήματα που σας απασχολούν

! Θα σας Βοηθήσει να Ξεδιπλώσετε την Οδύσσεια Ιστορία της Ψυχής σας !

Πάντοτε υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για να τολμήσετε ένα ταξίδι εξερεύνησης και σημαντικών αποκαλύψεων πίσω στον χρόνο.

Όταν ταξιδεύετε στα άδυτα του νου και του ασυνείδητου κόσμου σας, είναι σα να επιστρέφεται στο αληθινό σπίτι σας. Εκεί θα συναντήσετε:

• Tην αυθεντική γνώση
• Tην σοφία και
• Tις απαντήσεις για οτιδήποτε σας αφορά

Σε αυτό το ταξίδι σας, είναι σα να ξεφυλλίζετε ένα πολύχρωμο βιβλίο με αμέτρητα κεφάλαια. Το ασυνείδητο δεν περιορίζεται από την λογική, τον χώρο και τον χρόνο. Μπορεί να θυμάται κάθε τι, να υπερβαίνει την λογική και να αγγίζει πεδία σοφίας που ξεπερνούν κατά πολύ τις συνηθισμένες νοητικές σας ικανότητες.

Όλοι έχουμε αναμνήσεις θαμμένες βαθιά μέσα μας. Αυτές οι μνήμες μπορεί να εμφανίζονται από καιρό σε καιρό σε όνειρα, σε διαλογισμούς, με ξαφνικές αναλαμπές διευρυμένης γνώσης και σοφίας ή μπορεί να βρίσκονται απωθημένες κάτω από την επιφάνεια.

Κατά την διάρκεια της αναδρομικής ύπνωσης, αυτές οι μνήμες μπορούν να αναβιωθούν σαν μια ζωντανή κινηματογραφική ταινία. Κάποιοι άνθρωποι απλά αισθάνονται ή ακούνε τι συμβαίνει. Κάποιοι άλλοι ανακαλύπτουν χώρες, μέρη, βρίσκονται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, αντλούν έμπνευση, παίρνουν μηνύματα και διάφορα μαθήματα. Ο κάθε άνθρωπος βιώνει την εμπειρία με τον δικό του ιδιαίτερο και αλάνθαστο τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση, ο ασυνείδητος νους όταν τον εμπιστεύεστε, σας μεταφέρει εκεί ακριβώς που χρειάζεται να πάτε για να ανακαλύψετε και να εξερευνήσετε τα ανεξερεύνητα έως τώρα πεδία και πλευρές του εαυτού σας.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι όλες οι πληροφορίες που λαμβάνετε, απορρέουν αποκλειστικά από τα Εσώτερα Σύμπαντα και Κόσμους σας.

Βιώνετε την δική σας εμπειρία που είναι αποκλειστικά προσωπική και ανεπανάληπτα μοναδική !

Μπορείτε να προεπιλέξετε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας απασχολεί για να λάβετε τις απαντήσεις σας ή να αφεθείτε στην εσωτερική καθοδήγηση της στιγμής.

Σας καλωσορίζω κοντά μου, για να ζήσουμε συγκλονιστικές στιγμές αυτογνωσιακών αποκαλύψεων, μεταμόρφωσης, εσωτερικής πληρότητας και πάνω από όλα Αγάπης …

¨Η Γνώση είναι Δύναμη¨ και όσο περισσότερα γνωρίζουμε για τους εαυτούς μας, τόσο περισσότερο ενισχύουμε μέσα μας το βίωμα της Πληρότητας και της Δύναμής μας …

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

www.hypnotherapy4u.gr