Σπόροι: Πρωταρχική αιτία «Ανάπτυξης – Υγείας – Επιβίωσης»

Ρίζες: Αρχική προλεκτική δομή-αιτία-καταγραφή των συγκινησιακών κωδικοποιήσεων θετικών και αρνητικών «πυρηνικό συναίσθημα» (από την 22η εβδομάδα κύησης έως 3ο έτος της ηλικίας μας) αιτία πίσω από τα παρόντα προβλήματά μας.

Δεδομένου ότι, η δυσφορία-συμπτώματα που βιώνουμε στο σώμα μας, εντοπίζεται στον σπόρο και στις ρίζες, άμεσα αυτές επηρεάζουν τον κορμό μας, ο κορμός επηρεάζει τα μεγάλα κλαδιά, εκείνα τα μικρά κλαράκια και ΤΕΛΙΚΑ τα φύλλα του δένδρου της ζωής μας.

Φύλλα: Η εμπειρία της δυσφορίας στην παρούσα ζωή μας, όπως την εκφράζουμε λεκτικά (προβλήματα-συμπτώματα-αρρώστιες).

Για να θεραπεύσουμε ολόκληρο το δέντρο, πρέπει να θεραπεύσουμε τις ρίζες του και πιο συγκεκριμένα, τον απλό σπόρο, από τον οποίο αναπτύχθηκαν οι ρίζες . Συνεπώς αν απευθυνθούμε θεραπευτικά μόνο στα γνωστά και αναγνωρίσιμα συμπτώματα των προβλημάτων μας, κόβουμε μόνο τα άρρωστα φύλλα του δέντρου. Το δέντρο όμως παραμένει ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟ!!!

symptwmata-rizes-symptwmatwn-kliniki-ypnotherapeia

Καθώς ο άνθρωπος αναπτύσσεται μέσα στο χρόνο, υπάρχει μια διαρκείς ασυνείδητη σύνδεση με την πρωταρχική κωδικοποιημένη συγκινησιακή μνήμη.
Η σύνδεση αυτή είναι σωματική και συγκινησιακή (συναισθήματα).

Όλη η μάθηση και όλες οι εμπειρίες κατά την ανάπτυξή μας επηρεάζονται από την συναισθηματική μας προσωπικότητα μέσω αυτής της διαρκούς σύνδεσης σε ασυνείδητο επίπεδο.

Για περισσότερες Πληροφορίες κ Εξατομικευμένη Φροντίδα …
Συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας ΕΔΩ ή Τηλεφωνήστε στο 693 6138090 …