kliniki-ypnotherapeia-ypnwsi-hypnotherapy

Σας καλωσορίζω στην εξερεύνηση της ιστοσελίδας του  www.Hypnotherapy4u.gr

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του ανθρώπινου είδους είναι η συνεχής αναζήτηση της αλήθειας. Όσο συνεχίζουμε να ερευνούμε την καταγωγή μας, τον σκοπό της ύπαρξής, την προέλευση αυτών που συμβαίνουν γύρω μας και μέσα μας,  τόσο ανακαλύπτουμε την άγνοια και την αδυναμία μας.

Για χιλιάδες χρόνια, η ανθρωπότητα προσανατολίστηκε προς την βελτίωση του υλικού τρόπου ζωής. Αυτή προφανώς υπήρξε η ανάγκη της στο εξελικτικό στάδιο στο οποίο βρισκόταν. Η εγγενής δύναμη του υλικού κόσμου, άσκησε  μεγάλη επίδραση στον άνθρωπο, με αποτέλεσμα την απληστία, την ανταγωνιστικότητα, την επιθετικότητα, την σύγκρουση, την εσωτερική διαμάχη και την ανισορροπία.

Ευδαιμονία είναι η φύση μας, η αρρώστια του σώματος και της ψυχής έχει γίνει δυστυχώς η καθημερινότητά μας. Αλλόφρονες, προσπαθούμε να ανακαλύψουμε το μυστικό της επιστροφής στην πραγματική μας φύση, μέσα από δρόμους και μονοπάτια που δεν είναι τα δικά μας….

Οι κρίσιμοι καιροί τους οποίους διανύουμε,  επιτάσσουν την απελευθέρωση από τα παλιά πρότυπα και τον έλεγχο που ασκεί ο υλικός κόσμος στην ανθρωπότητα. Για έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων, η ανάγκη για απελευθέρωση, για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, καθίσταται μια αντικειμενική πραγματικότητα.

Όλοι γνωρίζουμε πως η ζωή αλληλο-συσχετίζεται, αλληλο-διαπλέκεται και αλληλο-εξαρτάται. Αναμφισβήτητα είμαστε μέρος του όλου. Η διαίσθησή μας το αντιλαμβάνεται και η επιστημονική κοινότητα μέσα από το πείραμα, μας το αποδεικνύει καθημερινά.

Που οφείλεται όμως η αδυναμία μας να σπάσουμε τα τείχη της λογικής, να ξεφύγουμε από τα δεσμά της σπηλιάς του Πλάτωνα, έτσι ώστε να βιώσουμε με όλες μας τις αισθήσεις την αγάπη-ηρεμία-γαλήνη και χαρά που το ΟΛΟ μας προσφέρει?

Για πιο λόγο η αγάπη, η αστείρευτη δύναμη και θέληση που διαθέτουμε μέσα μας, δεν μετουσιώνονται σε πράξη μέσα στην καθημερινή μας πραγματικότητα?

Ποια είναι τα μείζονα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπίσουμε πριν μπορέσουμε να προχωρήσουμε προς μια περισσότερο εναρμονισμένη σχέση με τον εαυτό μας, τους συνανθρώπους μας, τον κόσμο γύρω μας και το σύμπαν που μας περιβάλλει?

Η προαιώνια αναζήτηση της αλήθειας, εγγενής στο ανθρώπινο είδος, είναι η ΕΥΘΥΝΗ και το ΠΡΟΝΟΜΙΟ του καθενός από εμάς.

Η επανασύνδεση με τον εσωτερικό εαυτό μας αρχικά και με το όλο στη συνέχεια, είναι ο μονόδρομος της απελευθέρωσής μας.

· Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την ανοικοδόμηση του εαυτού μας, επαναπροσδιορίζοντας τις στάσεις
  και τις αξίες μας !!!

· Ας καταρίψουμε τα κάγκελα της φυλακής που οικοδομήσαμε, μέσα από τους προγραμματισμούς
  και τις εσφαλμένες πεποιθήσεις μας !!!

· Ας συνειδητοποιήσουμε την βαθύτερη σημασία των πραξεών μας !!!

· Ας αντισταθούμε στην επανάληψη και την συνήθεια που μας άγουν και μας φέρουν ερήμην μας !!!

· Ας απελευθερώσουμε την ευεργετική δύναμη της κατανόησης, της θέλησης και της αγάπης που
  βρίσκονται μέσα μας !!!

· Ας αφεθούμε στο κάλεσμα του εσωτερικού μας εαυτού. Είναι ο μόνος που διαθέτει
  ΔΥΝΑΜΗ-ΓΝΩΣΗ-ΣΟΦΙΑ και τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για όλα μας τα Προβλήματα !!!

Μέσα από τις δυνατότητες που πας παρέχει η κλινική υπνοθεραπεία μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ας αποτελέσουμε παράδειγμα δημιουργίας-έμπνευσης και φωτός που θα αγκαλιάσει τους πάντες και τα πάντα γύρω μας !!!

Με εκτίμηση

Μαρία Πέππα