Ο σκιώδης εαυτός μας, συχνά απαρατήρητος, κρατά το κλειδί για τα κρυφά μέρη του εαυτού μας που επηρεάζουν τις αποφάσεις μας και διαταράσσουν τις ζωές μας για ασαφής λόγους.

Αυτό το βίντεο εμβαθύνει στην ιδέα της σκιάς του Κάρλ Γιούνγκ ως δοχείου μέσα στο ασυνείδητό μας όπου αποθηκεύονται τα ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά μας, που συχνά μας οδηγούν σε αυτο-σαμποτάζ.

Θα κατανοήσουμε γιατί ως άτομα μπορεί να ενεργούμε ενάντια στα δικά μας καλύτερα συμφέροντα, καθοδηγούμενοι από αόρατες δυνάμεις μέσα μας. Αυτή η βαθιά εξερεύνηση μας αποκαλύπτει πόσο αναπόσπαστες είναι αυτές οι κρυφές πτυχές στην προσωπική μας ανάπτυξη και πώς, όταν δεν τις αναγνωρίζουμε και δεν τις ενσωματώνουμε, διαμορφώνουν τη ζωή μας με απροσδόκητους τρόπους.

Ο Καρλ Γιουνγκ μας προτρέπει, να έχουμε επίγνωση της σκιάς μας, εάν επιθυμούμε να μην αισθανόμαστε την κυριαρχία που ασκεί μέσα μας.

Εσείς έχετε αναρωτηθεί ποτέ το μέγεθος του ελέγχου που ασκεί η σκιά στις επιλογές σας;

Εάν όχι, στη διάθεσή σας να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τους σαμποτέρ σας, να τους ενσωματώσετε στη συνειδητή σας προσωπικότητα για να απολαύσετε τα οφέλη της αυτοπραγμάτωσης και της όμορφης ζωής …

Σας ευχαριστώ που με ακολουθήσατε σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι.

Η υποστήριξή σας σημαίνει τον πολλά για μένα, γι’ αυτό θυμηθείτε να μοιραστείτε, να κάνετε like, να σχολιάσετε, να εγγραφείτε και να χτυπήσετε το καμπανάκι ειδοποιήσεων για να παραμείνετε συνδεδεμένοι και να μην χάσετε ποτέ τα μελλοντικά μου βίντεο.

! Είθε το ταξίδι σας να είναι γεμάτο με ευλογίες και βαθιά φώτιση !

Σχετικά Video:

********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει τη δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε τη φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στη διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε από απόσταση.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤   

❤    hellasbook.gr

❤   

❤   

❤    Youtube

❤    Προϊόντα Υγείας Lifewave