Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι καθορίζει τις συναντήσεις σας με τους ανθρώπους που σχετιζόσαστε μαζί τους; Σε αυτό το Video θα ανακαλύψτε τη βαθιά πνευματική σημασία που κρύβεται στις καθημερινές συναντήσεις σας.

Θα Κατανοήσετε τη σημασία των συμβάσεων ψυχής που σας δένουν σε αόρατα νήματα. Θα αναγνωρίσετε τους Μεταμφιεσμένους Δασκάλους σας που καθοδηγούν τις προκλήσεις της ζωής σας και θα αγκαλιάσετε την ιδέα των καρμικών συναντήσεων που εξισορροπούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σας.

Θα μάθετε πώς κάθε άτομο που συναντάτε λειτουργεί ως καθρέφτης, αντικατοπτρίζοντας τις πλευρές και πτυχές του εαυτού και της ψυχής σας.

Θα θυμηθείτε τις φευγαλέες, αλλά εντυπωσιακές στιγμές των παροδικών συναντήσεων που ωστόσο άφησαν το αποτύπωμά τους στην ψυχή σας και θα κατανοήστε την έννοια της ελεύθερης βούλησης και τη δύναμη να διαμορφώνετε την προσωπική σας αφήγηση μέσα από προκαθορισμένα σενάρια.

Θα εμβαθύνετε στο χορό του πεπρωμένου και της ελεύθερης βούλησης, κατανοώντας τα μαθήματα ανάπτυξης, θεραπείας και συγχώρεσης που ξετυλίγονται στις συναντήσεις σας.

Κάθε ψυχή με την οποία μπλέκουμε φέρει ένα μήνυμα, ένα μάθημα, έναν απόηχο του σύμπαντος που περιμένει να ανακαλυφθεί.

Στη διάθεση σας εάν αποφασίσετε να διερευνήσετε τα δικά σας καρμικά συμβόλαια με ανθρώπους που έπαιξαν ή εξακολουθούν να παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας.

Σας ευχαριστώ πολύ ….

Σχετικά Video:

********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει τη δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε τη φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στη διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε από απόσταση.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤   

❤    hellasbook.gr

❤   

❤   

❤   

❤    Προϊόντα Υγείας Lifewave