Η πνευματική σοφία μας διδάσκει, ότι η ευτυχία είναι ανεξάρτητη από τα επιτεύγματα, τα υπάρχοντα που αποκτούμε και τις σχέσεις μας με τους άλλους. Ωστόσο, κάποιες ημέρες νιώθουμε ευχάριστα, κάποιες ημέρες νιώθουμε δυσάρεστα και με αυξημένο άγχος. Κάποιες ημέρες ξεχειλίζουμε από ενθουσιασμό και δημιουργικότητα  και κάποιες άλλες είναι τόσο σκοτεινές, που πιέζουμε τον εαυτό μας να σηκωθεί από το κρεβάτι μας.

Αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές, αδυνατούμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι, ότι εμείς αρχιτεκτονούμε τη ζωή μας και ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να δημιουργήσει τα συναισθήματα και το πεπρωμένο της επιλογής του χρησιμοποιώντας τη Δύναμη της Σκέψης του.

Έτσι λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε απάντηση στο ερώτημα του ¨Πώς οι σκέψεις μας δημιουργούν και εκδηλώνουν το πεπρωμένο μας¨ 

Η απάντηση βρίσκεται στα κομμάτια του πάζλ που τοποθετούνται διαδοχικά το ένα μετά το άλλο και συνθέτουν την εικόνα του πάζλ που ονομάζουμε ¨Ζωή μας¨

Στο 1ο κομμάτι του πάζλ θα τοποθετήσουμε τις σκέψεις μας, στο 2ο τα συναισθήματά μας, στο 3ο την στάση μας, στο 4ο τις πράξεις μας, στο 5ο τις συνήθειές μας και στο 6ο την προσωπικότητά μας πριν καταλήξουμε στην εικόνα του πεπρωμένου μας.

! Είθε το ταξίδι όλων μας να είναι γεμάτο με ευλογίες και βαθιά φώτιση !

********

Σχετικά Video:

Πώς να Κυριαρχήσετε τον Χαρακτήρα & τη Ζωή σας

Αναγνωρίστε Εάν Βρίσκεστε Ήδη στην 5η Διάσταση

Καλή Τύχη | 6 Τρόποι για να Έρθει στη Ζωή σου

Θρησκεία vs Πνευματικότητα | Λόγια Ενός Σοφού Γέροντα

Μεταθανάτιες Εμπειρίες, H Παγίδα του Φωτός, Ανακύκλωση της Ψυχής

Μάθετε εάν Ανήκετε στους Λίγους & Εκλεκτούς

********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει τη δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε τη φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στη διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε από απόσταση.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤    Ιστοσελίδα

❤    hellasbook.gr

❤    Facebook

❤    Instagram

❤    Youtube

❤    Προϊόντα Υγείας Lifewave