Ο Gabor Maté είναι συνταξιούχος Καναδός γιατρός, συγγραφέας μπεστ σέλερ με μεγάλη αναγνωσιμότητα. Η εργασιακή εμπειρία και οι γνώσεις του περιστρέφονται γύρω από τον εθισμό, το τραύμα, το άγχος και την παιδική ανάπτυξη.

Το υπόβαθρό του είναι η οικογενειακή πρακτική και εκδηλώνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη και το τραύμα της παιδικής ηλικίας και για τις πιθανές δια βίου επιπτώσεις τους στη σωματική και ψυχική υγεία, συμπεριλαμβανομένων των αυτοάνοσων ασθενειών, του καρκίνου, της ΔΕΠΥ, των εθισμών και ενός ευρέος φάσματος άλλων καταστάσεων.

Τώρα που έχει αποσυρθεί από την κλινική πρακτική, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μιλώντας εκτενώς για αυτά τα θέματα. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί διεθνώς σε περισσότερες από είκοσι πέντε γλώσσες.

Σας συνιστώ να τον παρακολουθήσετε με πολύ μεγάλη προσοχή γιατί κατανοώντας τον ρόλο του παιδικού τραύματος μέσα από την δική του πολύχρονη θεραπευτική εμπειρία και πρακτική, θα διευρύνετε το πεδίο της γνώσης σας και κυρίως  θα καταλάβετε την συμβολή του παιδικού τραύματος στην δημιουργία της ασθένειας.

Το Video Πως το Παιδικό Τραύμα Οδηγεί στον Εθισμό μπορείτε να το παρακολουθήσετε ΕΔΩ

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει τη δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε τη φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στη διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε από αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤    Ιστοσελίδα

❤    Facebook

❤    Instagram

❤    Youtube

❤    Προϊόντα Υγείας Lifewave