Τα Στενάχωρα Συναισθήματα και η αρνητικότητα, αντιπροσωπεύουν τα εξαρτημένα μας. Αναφέρονται στο αποτέλεσμα εκπαιδευτικής διαδικασίας και μάθησης που όμως κρατούν φυλακισμένους σε επαναλαμβανόμενα σενάρια-μοτίβα σκέψης.

Να έχετε πάντοτε υπόψη σας, ότι σε περιόδους όπου Στενάχωρα Συναισθήματα σας χτυπάνε κόκκινο, είναι σημαντικό να παραμείνετε σε εγρήγορση και να μην αφήσετε τον εαυτό σας να καταναλωθεί από αυτά. Τρόποι υπάρχουν πολλοί.

Ωστόσο, για να αλλάξουμε, είναι αναγκαίο να σπάσουμε αυτά τα κυκλώματα συνείδησης που μας κρατούν παγιδευμένους. Τα μυαλά των περισσότερων ανθρώπων είναι σαν ένας παραφορτωμένος σκληρός δίσκος υπολογιστής που ποτέ δεν αδειάζει.

Οι δυνατότητές μας είναι απεριόριστες και εάν επιθυμούμε να είμαστε χαρούμενοι και να ευημερούμε, οφείλουμε να αδειάζουμε τους σκληρούς δίσκους μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντί να συνεχίσουμε να τους φορτώνουμε ασταμάτητα και δίχως έλεος.

Σας ευχαριστώ πολύ !!!

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει τη δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε τη φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στη διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε από αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤   Ιστοσελίδα

❤   Facebook

❤   Instagram

❤   Youtube

❤   Προϊόντα Υγείας Lifewave