Η έννοια της «δόνησης σε υψηλότερη συχνότητα» συνδέεται συχνά με πνευματικές διδασκαλίες ή διδασκαλίες της Νέας Εποχής. Ωστόσο, υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες για το τι ακριβώς σημαίνει.

Συνήθως αναφέρεται στην ιδέα ότι τα πάντα στο σύμπαν αποτελούνται από ενέργεια και δονούνται σε συγκεκριμένες συχνότητες συμπεριλαμβανομένων των σκέψεων και των συναισθημάτων μας.

Η γενική ιδέα είναι, ότι εστιάζοντας σε θετικές σκέψεις και συναισθήματα, μπορούμε να αυξήσουμε την δική μας ενεργειακή  συχνότητα δόνησης, η οποία μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας προσελκύοντας περισσότερες θετικές εμπειρίες στη ζωή μας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές αποδείξεις και στοιχεία που υποστηρίζουν τα οφέλη της εστίασης σε υψηλότερη δονητική συχνότητα και που υποδηλώνουν ότι οι δονήσεις έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ανθρώπινη υγεία και ευημερία.

Εάν αυτή η έννοια έχει απήχηση σε πολλούς ανθρώπους γιατί αν μη τι άλλο τους βοηθά  να καλλιεργούν τα θετικά τους συναισθήματα και την νοοτροπία, τότε μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να βελτιώσετε και εσείς την υγεία σας, να προάγετε την ευημερία, την αίσθηση ευτυχίας, την προσωπική ανάπτυξη, την πληρότητα και γενικότερα να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ Ιστοσελίδα

❤ Facebook

❤ Instagram

❤ Youtube

❤ Προϊόντα Υγείας Lifewave