Ο διαλογισμός πώς να μαγνητίζεις τους ανθρώπους, σας παρέχει την δυνατότητα να μάθετε πως να διευρύνετε την αύρα σας, να αυξάνετε με τρόπο φυσικό τις συχνότητες της δόνησής σας, να συνδέεστε ευκολότερα με το σύμπαν έτσι ώστε να εκδηλώνετε και να μαγνητίζετε αυτό που θέλετε στη ζωή σας.

Εκτιμώ ότι θα έχετε συναντήσει κάποιο άτομο στο περιβάλλον σας που για κάποιο λόγο φαίνεται να εκπέμπει μια ενέργεια που είναι τόσο ελκυστική και ισχυρή, που δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω του και νιώθετε σα να σας μαγνητίζει.

Η έννοια της αύρας συνδέεται συχνά με διάφορες μεταφυσικές πεποιθήσεις και πρακτικές. Λέγεται ότι είναι ένα λεπτό, φωτεινό πεδίο ενέργειας που περιβάλλει και διαπερνά το σώμα ενός ζωντανού όντος και πιστεύεται ότι συνδέεται με την πνευματική ή ψυχική πτυχή ενός ατόμου.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η αύρα μπορεί να αποκαλύψει πληροφορίες για τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τη γενική υγεία ενός ατόμου και ότι μπορεί να γίνει αντιληπτή ή ορατή από ορισμένα άτομα που έχουν την ικανότητα να βλέπουν ή να αισθάνονται τα ενεργειακά πεδία. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν επίσης ότι η αύρα μπορεί να επηρεαστεί από τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις ενός ατόμου και ότι μπορεί να επηρεαστεί ή να αλλάξει μέσω διαφόρων πρακτικών όπως ο διαλογισμός που δημιούργησα για εσάς, η οπτικοποίηση και η ενεργειακή θεραπεία.

Σε γενικές γραμμές, οι περισσότεροι άνθρωποι όταν μιλούν για την αύρα, αναφέρονται στην ενέργεια ή την αίσθηση που προκαλεί ένας άνθρωπος στο περιβάλλον του.

Ωστόσο, είτε μπορούμε να την κατανοήσουμε είτε όχι, τα ενεργειακά μας σώματα και το αυρικό πεδίο μας είναι μια αποδεδειγμένη πραγματικότητα και λειτουργεί σε απόλυτη ευθυγράμμιση με το περιεχόμενο των σκέψεων, των συναισθημάτων και της υγείας μας γενικότερα. Έτσι λοιπόν, ας χρησιμοποιήσουμε κάθε εργαλείο που διαθέτουμε, για βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να φωτίσουμε τη ζωή μας …

Εύχομαι απολαυστική ακρόαση και βιωματική εμπειρία που θα σας καταπλήξει …

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ Ιστοσελίδα

❤ Facebook

❤ Instagram

❤ Youtube

❤ Προϊόντα Υγείας Lifewave