Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συναντήσει κάποιους ανθρώπους που δεν κάνουν ποτέ τίποτα και για κανέναν. Αντίθετα, προσπαθούν να διερευνήσουν τι μπορούν να πάρουν από όλους τους άλλους γύρω τους.

Οι προθέσεις τους δεν είναι ποτέ αγνές, αν και μπορεί να φαίνονται έτσι στην αρχή. Όταν είναι ευγενικοί, θέλουν απλώς να σας κάνουν να νιώσετε άνετα και να εγκαταλείψετε την επιφυλακτικότητά σας, έτσι ώστε να σας χειραγωγήσουν όταν κρίνουν ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Σχετιζόμαστε και αλληλοεπιδρούμε με ανθρώπους που μπορεί να έχουν κρυφά κίνητρα, σε όλες τις φάσεις της ζωής μας. Τους συναντούμε σε φίλους, συναδέλφους, ακόμη και σε μέλη της οικογένειάς μας.  

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αδυνατούμε να το συνειδητοποιήσουμε μέχρι να είναι πολύ αργά ή όταν το παρατηρούμε, μας πείθουν ότι έχουν αλλάξει μόνο και μόνο για να καταλάβουμε αργότερα ότι τίποτα δεν άλλαξαν.

Δεν ισχυρίζομαι ότι οι άνθρωποι ποτέ δεν αλλάζουν. Φυσικά και το κάνουν.

Υπάρχουν όμως κάποια σημάδια όπως μπορείτε να δείτε και στο Video, που μπορούμε να προσέξουμε ώστε να προστατευτούμε από τους ανθρώπους με κρυφά κίνητρα.

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ 

❤