Μια εποχή τελείωσε και μια καινούργια ξεκινάει. Χρόνος μεταβατικός ανάμεσα σε δυο εποχές που ταλαντεύονται ανάμεσα στο παλαιό και το καινούργιο, το άγνωστο και το γνωστό ή ίσως μεταξύ της λήθης και των αναμνήσεων που αναδύονται στην επιφάνεια.

Αναμνήσεις αυτού που ήσουν και αυτού που είσαι.

Αυτός ο καθοδηγούμενος οραματισμός, είναι μια ευκαιρία εξισορρόπησης των διαφορετικών πτυχών του εαυτού σου, είναι μια ευκαιρία εξισορρόπησης των σκέψεων και των  συναισθημάτων σου.

Επίτρεψε λοιπόν να φύγουν από μέσα σου όλα αυτά που είναι ανούσια και περιττά. Άνοιξε την αγκαλιά σου για να καλωσορίσεις την καινοτομία και κάθε τι καινούργιο που έρχεται στη ζωή σου.

Το κλειδί, είναι πάντα η Αγάπη.

Κοίταξε λοιπόν προς όλες τις κατευθύνσεις. Κοίταξε παντού γύρω σου για να την αναγνωρίσεις και με τον δικό σου τρόπο, διεύρυνέ την 360º μοίρες, έτσι ώστε να γεμίσεις το βλέμμα σου από αυτή για να εξισορροπήσει όλες τις αντιθέσεις.

Εύχομαι απολαυστική ακρόαση …

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ 

❤