Όλοι γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας. Αν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι στην πραγματικότητά μας, πρέπει να αλλάξουμε τις σκέψεις μας. Αν συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε την παρούσα  πραγματικότητά μας ως έχει, η ενέργεια των σκέψεών μας ακτινοβολεί στο παρόν μας και το εντείνει. Αλλά αν η δόνηση της σκέψης μας ταιριάζει με την επιθυμία μας, τότε η επιθυμία μας εκδηλώνεται και στην πραγματικότητά μας.

Όταν παρατηρούμε ορισμένες λανθασμένες συνήθειες και συμπεριφορές σε μέλη της οικογένειάς μας, σε φίλους ή σε συναδέλφους μας, αναστατωνόμαστε. Όταν επίσης παρατηρούμε τις δυσάρεστες καταστάσεις που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω μας, αγωνιούμε, νιώθουμε στενάχωρα και άβολα.

Αντί να ενοχλούμαστε για το τι συμβαίνει στους ανθρώπους και τις καταστάσεις, ίσως θα ήτανε καλύτερα να αλλάξουμε την στάση μας και να φροντίσουμε έτσι ώστε να ακτινοβολούμε προς πάσα κατεύθυνση την θετική μας ενέργεια και τις ευλογίες μας.

Οι ευλογίες είναι οι πιο αγνές και δυνατές σκέψεις και λέξεις που δημιουργούμε. Πρέπει να οραματιζόμαστε την πραγματικότητα που θέλουμε, Με άλλα λόγια, πρέπει να δημιουργήσουμε μια σκέψη σα να συμβαίνει ήδη στην πραγματικότητα των άλλων και να αρχίσουμε να εκπέμπουμε αυτή τη σκέψη στους ανθρώπους ή στην κατάσταση.

Μπορούμε να ευλογούμε κάθε άνθρωπο, κάθε εργασία, κάθε αντικείμενο, κάθε κατάσταση, ακόμη και τη φύση. Οι ευλογίες μας, δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να βιώνουν την επιτυχία σε αυτό που κάνουν.

Η κριτική, η ανησυχία, ο φόβος και η απόρριψη, αποδυναμώνουν την ανθρώπινη ψυχή και αυτό επηρεάζει την απόδοσή της.

Πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί και να μην δημιουργούμε σκέψεις που έρχονται σε αντίθεση με τις ευλογημένες. Όταν ευλογείτε τους ανθρώπους και τις  καταστάσεις, μετατοπίζεστε από τις χαμηλότερες δονήσεις προς υψηλότερες συχνότητες. Οι υψηλότερες δονήσεις σας, μεταμορφώνουνε τον εαυτό σας μεταμορφώνουν και τους άλλους.

Σας εύχομαι απολαυστική ακρόαση …

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ 

❤