Από: Μαρία Πέππα –

Η υπνοθεραπεία, είναι μια εναλλακτική θεραπευτική προσέγγιση που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες σε διάφορες παθήσεις ψυχικής υγείας μεταξύ αυτών και για την καταπολέμηση της κατάθλιψης και του άγχους. Στην πραγματικότητα, αμέτρητα άτομα έχουν χρησιμοποιήσει αυτή την μέθοδο και έχουν κυριολεκτικά αλλάξει την ζωή τους.

Η μέθοδος περιλαμβάνει έναν πιστοποιημένο υπνοθεραπευτή που θα χρησιμοποιήσει ένα σύνολο τεχνικών για να βοηθήσει το άτομο να εισέλθει σε μια αλλοιωμένη κατάσταση συνείδησης επιτρέποντάς του να αξιοποιήσει τους εσωτερικούς του πόρους που αδυνατεί να έχει πρόσβαση όταν βρίσκεται σε πλήρη συνείδηση. Μελέτες δείχνουν, ότι ο μέσος συμμετέχων που υποβλήθηκε σε θεραπεία με ύπνωση βελτιώθηκε 84% περισσότερο από τα άτομα ελέγχου.

Η ύπνωση για το άγχος και την κατάθλιψη χρησιμοποιεί τις ακόλουθες μεθόδους:

Χαλάρωση – Βοηθά στην απελευθέρωση του άγχους από το σώμα και το νου σας

Θετικές Δηλώσεις – Εξατομικευμένες προτάσεις που σας βοηθούν να υποστηρίζετε τον εαυτό σας και να τον καταπραΰνετε.

Δεξιότητες αντιμετώπισης – Κατά τη διάρκεια της υπνωτικής συνεδρίας, ο θεραπευτής σας μπορεί να σας καθοδηγήσει μέσω ειδικών τεχνικών αντιμετώπισης πως να περιηγηθείτε στο άγχος και την κατάθλιψη. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποιείτε την ύπνωση για κοινωνικό άγχος, ίσως σας προτείνει να πάρετε μερικές βαθιές αναπνοές πριν μιλήσετε δημόσια ή ίσως σας βοηθήσει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την οπτικοποίηση ή εικονοπλασία.

Βουτιά βαθύτερα στο πρόβλημα – Η ύπνωση για το άγχος και την κατάθλιψη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ανακαλύψετε τις βαθύτερες αιτίες του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Για παράδειγμα, ίσως το άγχος σας να προέρχεται από μια τραυματική εμπειρία ως παιδί.

Eίναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η ύπνωση δεν σας κάνει να ξεχνάτε πράγματα, ούτε θα θέσετε τον έλεγχό του εαυτού σας στα χέρια του θεραπευτή σας. Δυστυχώς, η υπνοθεραπεία συνοδεύεται από διάφορες παρανοήσεις, πολλές από τις οποίες είναι εντελώς ψευδείς! Η υπνοθεραπεία δεν είναι κατάλληλη για άτομα που εμφανίζουν ψύχωση ή παραισθήσεις.

Στην πραγματικότητα, ο μόνος τρόπος για να μάθετε αν λειτουργεί για εσάς είναι να την δοκιμάσετε. Κάθε άτομο είναι διαφορετικό και ο συνδυασμός των εργαλείων της μπορεί να λειτουργεί καλά για ένα άτομο και μπορεί να μην είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για κάποιο άλλο. Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες, στην διάθεσή σας.

Σας εύχομαι καλή ακρόαση …

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ Ιστοσελίδα

❤ Facebook

❤ Instagram

❤ Youtube

❤ Προϊόντα Υγείας Lifewave