Από: Μαρία Πέππα –

Ο οραματισμός ¨Ταξίδεψε στο Μέλλον, 100 Χρόνια από Τώρα¨, είναι μια ξεχωριστή συνεδρία ύπνωσης, που σας δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψετε μπροστά στο χρόνο, να ανακαλύψετε τι επιφυλάσσει το μέλλον της ανθρωπότητας και πως θα είναι μελλοντικά, σε 100 χρόνια από τώρα ο πλανήτης γη.

Ίσως να κάνετε και κάποιους παραλληλισμούς με τι τρέχουσες καταστάσεις, γεγονότα, προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας, ίσως να διαπιστώσετε και κάποια μαθήματα σημαντικά για την ανθρωπότητα.

Αφήστε τον νου σας αχαλίνωτο να σας ταξιδέψει όπου αυτός επιθυμεί.

Η υπνωτική διαδικασία αποτελεί την γέφυρα που θα σας μεταφέρει αβίαστα από την κατάσταση εγρήγορσης προς την ονειρική, καθώς θα δημιουργήσει  ένα αμφίδρομο ενεργειακό κανάλι μεταξύ του συνειδητού και του υποσυνείδητου κόσμου σας. Μέσω της ύπνωσης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιείτε τις διευρυμένες καταστάσεις συνείδησης για διάφορους στόχους και σκοπούς μεταξύ αυτών και η προβολή στο μέλλον.

Και δεν έχει καμία σημασία εάν πιστεύετε ή όχι στα μελλοντικά ταξίδια για να λειτουργήσει για εσάς αυτή η συνεδρία. Αυτό που έχει σημασία είναι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει, να παραμείνει ανοιχτός στην πιθανότητα και να θέλει να δει, να ανακαλύψει τι πρόκειται να συμβεί.

Οι προβολές στο μέλλον ανοίγουν διάπλατα το παράθυρο στον κόσμο της άπειρης δημιουργίας. Άλλωστε, θα είστε ενήμεροι πως οι κβαντικοί φυσικοί πιστεύουν ότι ο χρόνος, όπως τον βιώνουμε σε φυσικό επίπεδο είναι μια ψευδαίσθηση και ότι υπάρχει μόνο ένα αιώνιο τώρα.

Κάμψετε λοιπόν την αντίληψη του χρόνου όπως τον βιώνετε στην καθημερινή – συνειδητή σας πραγματικότητα και βιώστε την ταξιδιωτική εμπειρία του μέλλοντος 100 χρόνια από τώρα στο εδώ και στο ΤΩΡΑ.

Εύχομαι η εμπειρία σας να είναι απολαυστική και κυρίως μεταμορφωτική …

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ Ιστοσελίδα

❤ Facebook

❤ Instagram

❤ Youtube

❤ Προϊόντα Υγείας Lifewave