Από: Μαρία Πέππα –

Αυτός ο σύντομος διαλογισμός έχει σχεδιαστεί για να σας προστατεύει από ψυχικές επιθέσεις, αρνητική ενέργεια και αρνητικές επιρροές. Είναι πολύ ισχυρός. Οι περισσότεροι από εμάς εάν όχι όλοι μας, υποφέρουμε από ψυχικές επιθέσεις.

Πολλές φορές, αυτές οι επιθέσεις συμβαίνουν υποσυνείδητα και συνήθως ούτε οι άνθρωποι που τις εξαπολύουν αλλά ούτε και εκείνοι που βάλλονται από αυτές καταλαβαίνουν την δυναμική επιρροή τους και τις καταστροφικές συνέπειες που υφίστανται εξαιτίας τους.

Όταν κάποιος:

  • σας ζηλεύει

  • θέλει να σας βλάψει

  • εύχεται να σας συμβεί κάτι κακό

  • είναι θυμωμένος μαζί σας για κάποιο λόγο ή

  • κάνει έντονα αρνητικές σκέψεις για εσάς

σας επιτίθεται ψυχικά και η αρνητική ενέργεια που εξαπολύει συνδέεται με την αύρα σας. Αυτή είναι μια βάσιμη αιτία σε περίπτωση που σας συμβαίνουν ατυχή γεγονότα συχνά, δίχως να μπορείτε να κατανοήσετε τον λόγο.

Ωστόσο, μπορείτε να προστατευθείτε εάν μάθετε πώς να καθαρίζετε, να προγραμματίζετε, να θωρακίζετε και να κάνετε απροσπέλαστη την αύρα σας, αρκεί να το κάνετε σε τακτική βάση.

Καλή σας επιτυχία !!!

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ 

❤