Από: Μαρία Πέππα –

O Διαλογισμός του Καθρέφτη, γίνετε μπροστά σε έναν καθρέφτη και το μόνο που χρειάζεται είναι να βρίσκεστε σε θετική και ήρεμη ψυχική διάθεση.

Το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό ταξίδι  της ζωής μας, είναι να ανακαλύψουμε τον αληθινό μας εαυτό. Όταν ανακαλύπτουμε τον αληθινό μας εαυτό, παύουμε πλέον να νιώθουμε εγκλωβισμένοι στο υλικό μας σώμα και τον κόσμο των αισθήσεων. Όσο βρισκόμαστε στο σώμα, είμαστε απλώς σκλαβωμένοι από το σώμα, σκλαβωμένοι από τον κόσμο, υποδουλωμένοι από τις αισθήσεις ότι είμαστε στο σώμα, γι΄ αυτό και δεν ανακαλύπτουμε τον αληθινό μας εαυτό.  

Ωστόσο, υπάρχουν τόσα πολλά μυστικά, θεϊκά μυστικά που μπορούμε να ανακαλύψουμε όταν εφαρμόσουμε τον διαλογισμό του καθρέφτη. Η εικόνα του καθρέφτη είναι σημαντική γιατί είναι το αντίγραφο, η αντανάκλαση του σώματός μας και ο καθρέφτης κάποια στιγμή θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε το σώμα μας. Ο καθρέφτης, μπορεί να μας διδάξει ότι το σώμα μας είναι μια ψευδαίσθηση και ότι ο υλικός μας κόσμος είναι επίσης μια ψευδαίσθηση.

Ο καθρέφτης θα διδάξει το συνειδητό, το υποσυνείδητο και το ασυνείδητο όπως καμία άλλη τεχνική δεν μπορεί.

Ο αληθινός εαυτός είναι η αγνή ευδαιμονία σε συνδυασμό με την ικανότητα να έχουμε την απόλυτη επίγνωση της πανταχού παρούσας παντοδυναμίας, γνώσης και σοφίας μας. 

Έτσι λοιπόν, εάν κάνεις τον διαλογισμό του καθρέφτη σε τακτική βάση, όπως όταν ξυπνάς το πρωί ή πριν να ξαπλώσεις στο κρεβάτι σου το βράδυ, θα διαπιστώσεις ότι μπορεί να  αλλάξει τη ζωή σου και την κατανόησή σου για το ποιος είσαι. 

Γιατί όταν κοιτάζεις βαθιά στα μάτια σου μέσα στον καθρέφτη, αντικρίζεις το φως του δημιουργού, αντιλαμβάνεσαι ότι και εσύ είσαι Θεός και ότι μπορείς να καταφέρεις τα ΠΑΝΤΑ.

Είναι εξαιρετικά απλός. Δοκιμάστε τον και γράψτε μου την εμπειρία σας στα σχόλια του Video.

Αυτός ο διαλογισμός μπορεί να προκαλέσει αύξηση της συνείδησης και μια εμπειρία αφύπνισης.

Καλή σας επιτυχία … 

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ 

❤