Από: Μαρία Πέππα –

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από κρίσεις πανικού. Από αυτά τα επεισόδια έντονου, σχεδόν παραλυτικού φόβου, όπου το σώμα πλημμυρίζει από την ορμόνη του στρες αδρεναλίνη ως αποτέλεσμα της απόκρισης «πάλη ή φυγή».

Οι κρίσεις πανικού μπορεί να προκληθούν ξαφνικά και ασυνείδητα. Μπορεί να διαρκέσουν από μερικά δευτερόλεπτα έως αρκετά λεπτά, μερικές φορές αναπτύσσονται σε κύματα. Συχνά, ο πάσχων πιστεύει ότι δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία μιας κρίσης πανικού, ωστόσο, υπάρχουν στρατηγικές αντιμετώπισης που μπορεί να δοκιμάσει και να χρησιμοποιήσει είτε για να την αποτρέψει, είτε για να μετριάσει την διάρκεια και την έντασή της.

Μια από τις αυτές τις στρατηγικές, είναι και οι θετικές δηλώσεις που περιέχει η άσκηση του Video στο τέλος του κειμένου. Έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για να σας βοηθήσουν να θέσετε υπό έλεγχο την επίθεση μιας κρίσης πανικού χρησιμοποιώντας παράλληλα το πολύτιμο εργαλείο της αναπνοή σας. Ενώ βρίσκεστε σε κρίση πανικού, το να πάρετε ανάσες για να κατευνάσετε το άγχος και τον πανικό σας παύει να είναι πολύ δύσκολο για εσάς.

Η καθοδηγούμενη άσκηση του Video, είναι εξαιρετικά ισχυρή και αποτελεσματική. Οι θετικές δηλώσεις για την ανακούφιση του άγχους και της κρίσης πανικού, απευθύνονται κατευθείαν στον υποσυνείδητο νου σας. Θα αρχίσουν να λειτουργούν από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε να τις ακούτε.

Όσο περισσότερο τις ακούτε, τόσο περισσότερο θα αναγνωρίζετε ένα αυξανόμενο κατευναστικό και ηρεμιστικό αποτέλεσμα στην καθημερινότητά σας.

• Θα σας παρηγορήσουν και θα σας ανακουφίσουν ΑΜΕΣΑ από τις κρίσεις πανικού.

• Θα χαρίσουν στο νου, το σώμα και τα συναισθήματά σας την γαλήνη που τόσο λαχταρούν και αξίζουν.

• Θα σας βοηθήσουν να επιστρέψετε γρήγορα σε ένα μέρος εσωτερικής ειρήνης, αυτοπεποίθησης, σιγουριάς και ασφάλειας.

• Θα ενισχύσουν την αίσθηση της ευεξίας και την αυτοεκτίμησή σας

• Θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε και τυχόν φοβίες που μπορεί να αντιμετωπίζετε

Η ζωή δεν πρέπει να ζείτε υπό το κράτος του άγχους, της αγωνίας και του φόβου των επερχόμενων κρίσεων πανικού.

Δοκιμάστε τις για ένα μήνα ακούγοντάς τες σε μια συγκεκριμένη ώρα της ημέρας καθημερινά για να έχετε μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Να θυμάστε ότι όσο περισσότερο τις ακούτε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να αλλάξετε τις νευρικές οδούς του εγκεφάλου σας και να δημιουργήσετε νέα μοτίβα σκέψης.

Ακούστε τες επίσης όταν αρχίζετε να παθαίνετε κρίση πανικού για να σας προσφέρουν άμεσα την ανακούφιση που χρειάζεστε.

Αυτές οι θετικές δηλώσεις δεν είναι απαραίτητο να ακούγονται με ακουστικά, αλλά είναι σκόπιμο να τις κρατάτε στο προσκήνιο της καθημερινότητάς σας.

Σε περίπτωση που έχετε ανάγκη την βοήθεια κάποιου ειδικού, η υπνοθεραπεία, είναι μια εξαιρετική εναλλακτική θεραπευτική προσέγγιση για όσους ανθρώπους υποφέρουν από κρίσεις πανικού και αγχώδεις διαταραχές.

Κρίσεις πανικού: Πώς μπορεί να τις αντιμετωπίσει η υπνοθεραπεία

• Διδάσκοντας στον πάσχοντα τεχνικές χαλάρωσης και τεχνικές αναπνοής για να ανακουφιστεί από τα συμπτώματα του άγχους.

• Ενορχηστρώνοντας την απελευθέρωση των αρνητικών πεποιθήσεων – εκκινητών που προκαλούν τις κρίσεις πανικού. Ο πάσχων μπορεί να μην γνωρίζει ότι ίσως υπάρχει μια βαθιά εσωτερική σύγκρουση μεταξύ των ασυνείδητων και των συνειδητών πεποιθήσεών του.

• Βοηθώντας στον εντοπισμό της φύσης των ασυνείδητων, βαθιά ριζωμένων θεμάτων που μπορεί να παρέμειναν για χρόνια αδρανή και να επανεμφανίστηκαν για κάποιο λόγο στην ζωή του πάσχοντα.

• Βοηθώντας στην απο-ευαισθητοποίηση του πάσχοντος από τις καταστάσεις που προκαλούν τον πανικό.

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ Ιστοσελίδα

❤ Facebook

❤ Instagram

❤ Youtube

❤ Προϊόντα Υγείας Lifewave