Από: Μαρία Πέππα – 

Ο καθοδηγούμενος διαλογισμός ¨Πώς να Ανακτήσω τα Αποκομμένα Κομμάτια της Ψυχής μου¨, επικεντρώνεται στην ανάκτηση των θραυσμάτων της ψυχής που κάποτε αποκόπηκαν, χάθηκαν, ξεχάστηκαν ή ακόμα και απομακρύνθηκαν ή κλάπηκαν. Έχει σχεδιαστεί, για να επανενσωματώσει τα ενεργειακά θραύσματα της ψυχής πίσω στον εαυτό.

Η διαδικασία της ανάκτησης των θραυσμάτων της ψυχής που αναφέρεται συχνά και ως “ψυχικός κατακερματισμός” δεν είναι κάτι καινούργιο. Εφαρμόζεται σε πολλούς αυτόχθονες και σαμανικούς πολιτισμούς χιλιάδες χρόνια τώρα και αποτελεί ουσιαστικό μέρος του θεραπευτικού μας ταξιδιού, της επιστροφής μας στην ολότητα και της ενθύμησης ότι ο καθένας από εμάς είναι ένα Θεϊκό Κυρίαρχο Όν.

Αφήνουμε συνήθως ενεργειακά θραύσματα πίσω μας ή κομμάτια του εαυτού μας, κατά τη διάρκεια συναισθηματικά φορτισμένων γεγονότων. Αυτά τα γεγονότα μπορεί να αφορούν εμπειρίες που μας σόκαραν, τραύματα, ατυχήματα, έντονες διαφωνίες ή μπορεί να αφορούν οποιονδήποτε άλλο λόγο. Τα αφήνουμε πίσω μας για να διατηρήσουμε την ενέργειά μας και για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε κατακερματισμένοι και να χάνουμε την γείωσή μας.

Η ανάγκη να αποχωριστούμε κομμάτια από τον εαυτό μας, συμβαίνει συνήθως στην παιδική μας ηλικία, αλλά μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή σε ετούτη ή μια άλλη από τις προηγούμενες, παράλληλες ή μελλοντικές ζωές μας.

Η ψυχή φαίνεται ότι έρχεται αντιμέτωπη με ένα παράδοξο. Από τη μία είναι ολοκληρωμένη μικρογραφία του Θεού και από την άλλη εύθραυστη και έτοιμη να διασπαστεί σε αμέτρητα κομμάτια.

Η ψυχή είναι μια τεράστια ακτίνα φωτός, μεγαλύτερη από οτιδήποτε άλλο στο φυσικό σύμπαν. Είναι διαπερατή και εύπλαστη και εξαιτίας αυτού, μπορεί να επεκταθεί και σε διάφορες άλλες ζωές, επίπεδα και διαστάσεις προκειμένου να αντιληφθεί τι συμβαίνει και εκεί.

Όταν βιώνει έντονες εμπειρίες, συχνά έλκεται από αυτές τις εμπειρίες και προσκολλάται, συναισθηματικά και ενεργειακά. Κάθε φορά που βιώνετε μια έντονη εμπειρία, ένα τραύμα ή ένα αρνητικό γεγονός που αποτυπώνεται σε ένα ή περισσότερα από τα ενεργειακά σας σώματα, αυτό το αποτύπωμα επηρεάζει σε κάποιο βαθμό την ψυχή σας.

Όταν υπάρχει πολύ έντονο συναίσθημα, μέρος της ενέργειας της ψυχής σας έλκεται από αυτή την εμπειρία, καθώς και από τον τόπο και τον χρόνο όπου συνέβη η εμπειρία, καθώς και από οποιαδήποτε όντα ή αντικείμενα που αποτέλεσαν μέρος αυτής της εμπειρίας.

Αν για παράδειγμα είχατε μια έντονη ερωτική σχέση, μπορεί να αφήσατε κάποια θραύσματα της ψυχής σας εκεί, στον εραστή σας και στα μέρη όπου εσείς και ο εραστής σας συναντηθήκατε και βιώσατε έντονα συναισθήματα. Όταν ονειρεύεστε ορισμένα μέρη ξανά και ξανά με έντονη σαφήνεια, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν θραύσματα της ψυχής σας σε αυτά τα μέρη, ιδιαίτερα αν η σκέψη αυτών των τόπων σας ξυπνάει πολλά και έντονα συναισθήματα. Πρόκειται για κάτι περισσότερο από ισχυρές αναμνήσεις ή συναισθηματικές αναπολήσεις. Πρόκειται για ενεργειακές προσκολλήσεις. Η ψυχή σας έχει τεντωθεί, συστρέφεται και συγκεντρώνεται γύρω από αυτά τα μέρη, τους ανθρώπους και τα γεγονότα.

Όταν φαντασιώνεστε το μέλλον ή αναπολείτε το παρελθόν, μπορεί να κάνετε κάτι περισσότερο από το να απασχολείτε απλώς το μυαλό σας με αδρανείς αναμνήσεις. Η ψυχή σας μπορεί να τεντώνεται κατά μήκος της χρονικής σας γραμμής και να επιχειρεί το βίωμα ακόμη και εναλλακτικών χρονικών γραμμών, ειδικά αν είστε επιρρεπείς στο να σκέφτεστε σενάρια του “τι θα γινόταν αν”. Όταν εικάζετε με πιθανότητες του “τι θα γινόταν αν”, η ψυχή σας απλώνεται σε αυτές τις διάφορες εναλλακτικές χρονογραμμές που σχηματίζονται με τη συγκέντρωση ενέργειας προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Αν νιώθετε ένταση, ανησυχία και εκνευρισμό για ένα ενδεχόμενο μελλοντικό αποτέλεσμα, ενεργοποιείτε αυτό το αποτέλεσμα και το κάνετε πιο πιθανό.

Αν μπορούσατε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο η ψυχή σας κατακερματίζει και στέλνει την ενέργειά της κατά μήκος πολυάριθμων φωτεινών και σκοτεινών διαδρόμων ή καναλιών, θα φαινόταν σαν ένα υγρό που διαρρέεται μέσα σε ένα πολύπλοκο πλέγμα ρωγμών στο έδαφος. Εκεί που συγκεντρώνεται σε απτή ενέργεια, είναι εκεί όπου οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας έχουν επανειλημμένες εμμονές ή προβλέπουν σε αποτελέσματα.

Τα περιστασιακά “τι θα γινόταν αν” και οι συλλογισμοί μπορεί να οδηγήσουν στη δημιουργία μικρών ψυχικών θραυσμάτων, μικρών πακέτων ψυχικής ενέργειας που ενσωματώνονται σε συγκεκριμένα πεδία, διαστάσεις, επίπεδα και μέρη μέσα στο χρόνο και το χώρο. Όταν επενδύεται ένα τεράστιο ποσό ενέργειας σε ένα πρόσωπο, ένα μέρος ή ένα πράγμα, μπορεί να έχετε μεγάλα ψυχικά θραύσματα ενσωματωμένα εκεί.

Ο συγκεκριμένος διαλογισμός, θα σας μεταφέρει σε μια βαθιά κατάσταση χαλάρωσης, θα απελευθερώσετε την ένταση, το άγχος σας και με την βοήθεια του ανώτερού σας εαυτού θα αποκτήσετε πρόσβαση, θα θεραπεύσετε, θα εναρμονίσετε και θα επανενσωματώσετε αυτές τις πλευρές του εαυτού σας.

Τέλος, θα νιώσετε περισσότερο υγιείς και αναζωογονημένοι διανοητικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Σε περίπτωση που χρειάζεστε εξατομικευμένη βοήθεια για να απελευθερωθείτε από πιθανές τραυματικές εμπειρίες, είμαι στην διάθεσή σας.

Σας εύχομαι να αξιοποιείστε στο έπακρο το ταξίδι σας και καλή σας επιτυχία …

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ 

❤