Από: Μαρία Πέππα –

Το Video με τις Θετικές Δηλώσεις για Επιτυχία, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε το πρωί που θα ξυπνήσετε, κατά την διάρκεια της ημέρας για να ανακτήσετε την ισορροπία σας σε περίπτωση που μια συνθήκη ή κατάσταση σας αποσυντονίσει ή πριν να κοιμηθείτε.

Ωστόσο, η καλύτερη στιγμή είναι αμέσως μόλις ξυπνήσετε ή λίγο πριν να κοιμηθείτε. Αυτό συμβαίνει γιατί τότε ο εγκέφαλός σας βρίσκεται σε κατάσταση χαμηλότερων εγκεφαλικών συχνοτήτων, τις συχνότητες θήτα, καθιστώντας ευκολότερο τον επανα-προγραμματισμό του υποσυνείδητου νου σας.

Σε αυτή την βαθιά χαλαρωτική κατάσταση του νου, οι αντιστάσεις που προέρχονται από τις αρνητικές σκέψεις και τις πεποιθήσεις σας, είτε δεν έχουν προφτάσει να αναδυθούν στην επιφάνεια της συνείδησής σας, είτε παρακάμπτονται ευκολότερα, με αποτέλεσμα να τονώνεται η αυτοπεποίθησή σας, να ενισχύεται η δύναμή σας και να μαγνητίζετε γρηγορότερα την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωή σας.

Ακούγοντας τις θετικές δηλώσεις για επιτυχία κάθε ημέρα, για τουλάχιστον 21 συνεχείς ημέρες, θα διαπιστώσετε ότι η αντίληψη που έχετε για τον εαυτό σας και η συμπεριφορά σας θα διαφοροποιηθούν και θα βελτιωθούν από μόνες τους χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας.

Ο υποσυνείδητος νους σας καταλαμβάνει το 95% της ύπαρξής σας. Καθορίζει την πραγματικότητα και τον τρόπο που εξελίσσονται και συμβαίνουν τα πράγματα στην ζωής σας.

Χρησιμοποιείστε λοιπόν την δυνατότητα του επανα-προγραμματισμού του νου σας προ όφελός σας, για να προσελκύσετε την επιτυχία και τα θαύματα στην ζωή σας !!!

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ 

❤