Από: Μαρία Πέππα – 

Το 1ο μου Video για το 2022, αφορά έναν πολύ αποτελεσματικό οραματισμό, που θα σας βοηθήσει απίστευτα στην υλοποίηση ενός στόχου ή επιθυμίας σας. Θα ήταν καλό να προετοιμαστείτε πριν τον ξεκινήσετε. Καταγράψετε σε ένα φύλλο χαρτί τι είναι αυτό που θα θέλατε να υλοποιήσετε στην πραγματικότητά σας για να είστε έτοιμοι όταν σας καθοδηγώ.

Εάν κατά την διάρκεια του οραματισμού αναδυθεί ένας διαφορετικός στόχος από αυτόν που έχετε καταγράψει στο χαρτί σας, αφεθείτε με εμπιστοσύνη στην εσωτερική σας καθοδήγηση.

Για άμεσο αποτέλεσμα, επιμείνετε στον στόχο σας επαναλαμβάνοντας τον οραματισμό τουλάχιστον για 21 συνεχείς ημέρες. Ο υποσυνείδητος νους σας θέλει τον χρόνο του για να αφομοιώσει και να επεξεργαστεί την πληροφορία που του δίνετε. 

Εάν οι στόχοι σας είναι περισσότεροι από ένας θα πρέπει να αξιολογήσετε ποιος είναι ο πιο σημαντικός πριν να ξεκινήσετε. Μην μπερδέψετε πολλά αυγά σε ένα καλάθι από τον υπερβάλλοντα ζήλο σας.

Σας εύχομαι καλή και γρήγορη επιτυχία στην πραγμάτωση όλων των στόχων, επιθυμιών και οραμάτων σας …

**********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ Ιστοσελίδα

❤ Facebook

❤ Instagram

❤ Youtube

❤ Προϊόντα Υγείας Lifewave