Ο Καρλ Γιούνγκ ήταν ένας από τους σημαντικότερους ψυχολόγους του προηγούμενου αιώνα. Η παρακαταθήκη που μας άφησε μέσα από το έργο του τεράστια. Ένα από τα πολύ σπουδαία πράγματα που συνέβαλε για να μας βοηθήσει στην κατανόηση της ανθρώπινης φύσης, ήταν και η έννοια του ¨σκιώδη εαυτού¨. Όλοι έχουμε ένα σκιώδη εαυτό μέσα μας και το κύριο καθήκον της ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας είναι να επιτύχει την ενσωμάτωσή του με όλες τις υπόλοιπες πτυχές του εαυτού.

Η έννοια του “σκιώδη εαυτού” τρομάζει πολλούς ανθρώπους ιδιαίτερα όταν την ακούνε για πρώτη φορά. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα για να φοβάστε.

Η ενσωμάτωση του σκιώδη εαυτού είναι πολύ σημαντική για την ανθρώπινη κατάσταση και η ικανότητα να την αντιμετωπίσουμε αποτελεί μια δύσκολη προσπάθεια για τους περισσότερους από εμάς.

Στην πραγματικότητα, η εργασία με τον σκιώδη εαυτό, είναι ζωτικής σημασίας για την αυτογνωσία καθώς και την πνευματική μας ανάπτυξη. Κατά την διάρκεια της αυτογνωσιακής διαδικασίας και της πνευματικής αφύπνισης, έρχεται κάποια στιγμή όπου η “εργασία με τις σκιές” καθίσταται απαραίτητη.

Σας εύχομαι, η υπνοθεραπευτική άσκηση του video Ο Σκιώδης Εαυτός μου Συνάντηση & Ενσωμάτωση, να διευκολύνει την συνάντηση με τον σκιώδη εαυτό σας, να σας αποκαλύψει κάποιες από τις σημαντικές προσωπικές αλήθειες σας, η διαδικασία της ενσωμάτωσης να γίνει λιγότερο επίπονη και κυρίως να ανακουφίσει την ψυχή σας.

Καλή σας Επιτυχία …

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ Ιστοσελίδα

❤ Facebook

❤ Instagram

❤ Youtube

❤ Προϊόντα Υγείας Lifewave