Από: Μαρία Πέππα –

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μια σχέση από απόσταση δεν πρόκειται ποτέ να λειτουργήσει και ίσως προσπαθήσουν να σας αποθαρρύνουν. Μέλη της οικογένειάς σας καθώς επίσης και μερικοί από τους καλύτερους φίλους σας μπορεί να σας συμβουλεύσουν να μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά αυτές τις σχέσεις. Σας εκδηλώνουν την αγωνία και το ενδιαφέρον τους επιδιώκοντας να σας προστατέψουν. Μάλλον θα φοβούνται ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να ραγίσει η καρδιά σας.

Κανείς δεν λέει ότι μια σχέση από απόσταση θα είναι εύκολη.  Η επιπλέον απόσταση κάνει πολλά πράγματα να φαντάζουν ακατόρθωτα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν περίπλοκα και μπορεί να νιώσετε μοναξιά και θλίψη αρκετές φορές κατά την διάρκεια της σχέσης.

Ωστόσο, η επιπλέον απόσταση κάνει και τα πιο απλά πράγματα πιο τρυφερά και ρομαντικά. Από το να κρατάτε ο ένας το χέρι του άλλου, να νιώθετε το άγγιγμα, να περπατάτε μαζί, να μυρίζετε  ο ένας τα μαλλιά του άλλου, να τρώτε μαζί στο ίδιο τραπέζι. Αυτές οι μικρές απολαύσεις θα μπορούσαν ξαφνικά να σημαίνουν πολύ περισσότερο σε μια σχέση από απόσταση.

Η σχέση από απόσταση μπορεί να έχει τις δυσκολίες της αλλά σίγουρα δεν της λείπουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις. Στο Video θα μάθετε ότι χρειάζεται να κάνετε για να λειτουργήσει και πολύ περισσότερο να ανθίσει …

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ Ιστοσελίδα

❤ Facebook

❤ Instagram

❤ Youtube

❤ Προϊόντα Υγείας Lifewave