Από: Μαρία Πέππα –

Ο διαλογισμός Πώς να Αλλάξεις την Πραγματικότητά σου, θα σε βοηθήσει να μεταφερθείς από την συνειδητή πραγματικότητα στην επιθυμητή πραγματικότητα με οδηγό την φαντασία σου. Να αποκτήσεις την βιωματική εμπειρία του πως είναι να εισέρχεσαι σε μια νέα ή μια διαφορετική πραγματικότητα από όπου μπορείς να επέμβεις και να διαμορφώσεις τα οικονομικά, τα συναισθηματικά, την υγεία ή οποιονδήποτε άλλο τομέα της ζωής σου.

Οι άνθρωποι πιστεύουμε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντός μας. Ο χρόνος όμως δεν λειτουργεί έτσι. Ο χρόνος είναι μια ατελείωτη, αδιάκοπη γραμμή, ένα ταξίδι δίχως τέλος και αρχή. Το παρελθόν, το παρόν  και το μέλλον μας συνδέονται στενά.

Το σύμπαν στο οποίο ζούμε είναι πολυδιαστατικό. Κάποιοι αναφέρονται σε αυτό και σαν πολυσύμπαν ή πολλαπλών διαστάσεων.

Αυτό σημαίνει, ότι κάθε εμπειρία, περιστατικό, γεγονός ή περίσταση που βιώνεις σε τούτη την διάσταση, είναι μόνο μια πιθανή έκδοση αυτών που πιθανόν να βιώνεις ή να ζεις την ίδια στιγμή σε κάποια άλλη παράλληλη διάσταση.

Το ίδιο ισχύει και για όλους τους ανθρώπους συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σου. Δηλαδή εσύ καθώς και κάθε άλλος άνθρωπος μπορεί να ζει όχι μόνο μία πιθανή έκδοση του εαυτού του, αυτή που αντιλαμβάνεται στο τώρα του με τις αισθήσεις του αλλά και μια πιθανή υλική ή ενεργειακή εκδήλωση σε όλες τις διαθέσιμες ή παράλληλες διαστάσεις.

Κάποιοι κβαντικοί φυσικοί  μας λένε ότι υπάρχουν άπειρες διαστάσεις, κάποιοι άλλοι μας λένε ότι απλά είναι αμέτρητες.

Το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεται να καταλάβεις είναι, ότι η κάθε εμπειρία που βιώνεις από κάθε περίσταση, κατάσταση ή συμβάν στο τώρα σου, είναι απλώς μία από τις πολλές διαφορετικές διαθέσιμες, πραγματικές και έγκυρες που συμβαίνουν ή τις βιώνεις ταυτόχρονα σε κάποια άλλη διάσταση.

Ο λόγος που δεν νιώθεις να τις ζεις με τον οποιονδήποτε τρόπο, οφείλετε στο γεγονός ότι δεν επιλέγονται από το νου σου και δεν επιλέγονται από τον νου σου επειδή πολλοί από εμάς δεν γνωρίζουμε ότι έχουμε την δυνατότητα της εσκεμμένης επιλογής.

Τώρα όμως που γνωρίζεις, είμαι σίγουρη ότι θα θελήσεις αν μη τι άλλο να δοκιμάσεις την δυνατότητα της επιλογής και να απολαύσεις το βίωμα της εμπειρίας.

Καλή Επιτυχία …

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ Ιστοσελίδα

❤ Facebook

❤ Instagram

❤ Youtube

❤ Προϊόντα Υγείας Lifewave