Όταν διατηρείς στο σώμα σου τον φόβο  για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια σωματικά προβλήματα ή ασθένειες, να ενεργοποιήσει ή να ενισχύσει  το άγχος σου, την ανησυχία, τον πανικό, την κατάθλιψη και διάφορα άλλα συμπτώματα που επιβαρύνουν την υγεία σου.

Ο φόβος είναι μια κατάσταση, είναι μια ενέργεια, ένας μηχανισμός που υπάρχει για να σε προστατεύει από τον κίνδυνο. Αποτυπώνεται ή εκφράζεται μέσα από το σώμα σου, ακριβώς όπως και τα συναισθήματά σου.

Ωστόσο, κάποιες φορές όταν ο φόβος είναι  ισχυρός, έντονος, εγκλωβίζεται στο σώμα σου και ίσως να δημιουργείς διάφορες ιστορίες και αφηγήσεις που έχουν σαν  αποτέλεσμα να τον δυναμώνουν ακόμη περισσότερο.

Το μεγαλύτερο εργαλείο που διαθέτεις στην φαρέτρα σου  για να απελευθερώσεις  από το σώμα σου τον φόβο ή οποιοδήποτε άλλο δυσφορικό συναίσθημα είναι η αναπνοή σου.

Καλή Επιτυχία …

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 693 6138090

❤ 

❤