Από: Μαρία Πέππα –

Εάν δεν γνωρίζετε όλα τα οφέλη της γλουταθειόνης, θα εκπλαγείτε τώρα που θα τα μάθετε.

Κάθε κύτταρο στο σώμα μας παράγει γλουταθειόνη, ωστόσο, λόγω της ανάγκης του οργανισμού για ενέργεια, μέσω της λήψης οξυγόνου δημιουργείται αυτό που ονομάζεται οξειδωτικό στρες. Αυτός είναι και ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους γερνάμε. Δηλαδή εξαιτίας της οξειδωτικής βλάβης του οργανισμού μας.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι ως ¨κυρίαρχος¨ αποτοξινωτής και ενδογενές αντιοξειδωτικό του σώματος, η γλουταθειόνη μπορεί να δεσμεύσει πολλές ανεπιθύμητες ενώσεις και να τις απομακρύνει από το σώμα.

Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζετε πως οι ελεύθερες ρίζες προκαλούν βλάβη στα κύτταρα, στο DNA και εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία του οργανισμού, οδηγώντας σε πολλά συμπτώματα και χρόνιες καταστάσεις.

Οι ελεύθερες ρίζες είναι επίσης μια σημαντική υποκείμενη αιτία δημιουργίας φλεγμονών. Ωστόσο, όταν παράγετε αρκετή γλουταθειόνη μες το σώμα σας, το αντιοξειδωτικό αυτό μπορεί να διασπάσει το σύνολο των ελεύθερων ριζών. Συνεπώς, μπορεί και να προστατεύσει τα κύτταρά σας από βλάβες που προκαλούνται από υπεροξείδια, ρύπους, μέταλλα κλπ και μπορεί να βελτιώσει τη μεταβολική ενέργεια. Η γλουταθειόνη μπορεί επίσης να υποστηρίξει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προϊόντα γλουταθειόνης στην αγορά, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, απορροφώνται ελάχιστα.

Τα επιθέματα Αποτοξίνωσης Y-Age Gloutathione της Lifewave, είναι σχεδιασμένα για να ενεργοποιούν την γλουταθειόνη ενδογενώς και να αυξάνουν τα επίπεδά της στα κύτταρά σας.  Αυτό είναι σημαντικό, επειδή η λήψη σκευασμάτων γλουταθειόνης από το στόμα διασπάται στο πεπτικό σύστημα, χωρίς να προλάβει να ενισχύει την πρόσληψη και την απορρόφησή της.

Εδώ είναι μερικά μόνο από τα πολλά οφέλη της για την υγεία:

  • Παρέχει αντιοξειδωτική υποστήριξη

  • Υποστηρίζει την υγιή λειτουργία των κυττάρων και την υγιή γήρανση

  • Υποστηρίζει την αποτοξίνωση

  • Υποστηρίζει μια υγιή ανοσοαπόκριση

  • Ενισχύει την αντιοξειδωτική δράση των βιταμινών C και E

  • Προστατεύει από τις νευρολογικές βλάβες και τις τοξίνες

Η γλουταθειόνη είναι ένα από τα πιο ισχυρά αποτοξινωτικά του σώματος. Μπορεί να υποστηρίξει την υγιή ανοσοποιητική λειτουργία και να εξουδετερώσει ένα ευρύ φάσμα επιβλαβών ουσιών και ενώσεων. Στην εποχή μας δε, καθίσταται κάτι περισσότερο από αναγκαία τόσο για τους εμβολιασμένους συνανθρώπους μας, όσο και τους ανεμβολίαστους.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι επειδή η γλουταθειόνη  βρίσκεται συνηθέστερα στο ήπαρ, τυχόν τοξίνες που εισρέουν μέσα στο σώμα τις εξουδετερώνει, τις αφαιρεί, αποτοξινώνει το συκώτι και βοηθά στην αποφυγή καταστάσεων όπως η λιπώδης νόσος του ήπατος.

Μην αμελείτε την φροντίδα του σώματός σας για να παραμένετε υγιείς, γεμάτοι ενέργεια και να ζείτε την ζωή σας όσο πιο όμορφα και απολαυστικά μπορείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ

www.hypnotherapy4u.gr