Από: Μαρία Πέππα –

Πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας μια άσκηση διαλογισμού, που πιστεύω ότι θα αλλάξει βαθιά τη ζωή σας αν την επαναλαμβάνετε καθημερινά  για τις επόμενες 21 ημέρες.

Οι 21 ημέρες είναι απλώς ένας τρόπος για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είναι πολύ απλή και θα αρχίσετε να αισθάνεστε διαφορετικά πολύ σύντομα.

Οι άνθρωποι που την έχουν ήδη δοκιμάσει, παρατηρούν άμεσα μια ενεργειακή αλλαγή στον εαυτό τους. Μαθαίνουν πώς να οριοθετούν τις σχέσεις τους και να λένε όχι πολύ πιο εύκολα, εκεί που άλλες φορές:

  • Αισθάνονταν ενοχή εάν δεν έκαναν αυτό που κάποιος άλλος ήθελε από αυτούς να κάνουν

  • Ένιωθαν υπερβολικά προσκολλημένοι σε αυτά που οι άλλοι σκέφτονταν για αυτούς ή

  • Πολύ ευαίσθητοι στην ενέργεια των άλλων ανθρώπων, όπως το να διαισθάνονται τις σκέψεις τους ή αυτά που νιώθουν

Εάν και εσείς αναγνωρίζετε τον εαυτό σας ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους, όλα τα παραπάνω δεν είναι παρά αντανακλάσεις των παιδικών τραυμάτων σας, πληγές που έχουν αποτυπωθεί στο σώμα και στην ψυχή σας και που σας ανάγκασαν να συντονιστείτε με το εξωτερικό σας περιβάλλον για να μπορέσετε να επιβιώσετε.

Ίσως έπρεπε να συντονιστείτε με την μητέρα ή τον πατέρα σας για να ικανοποιήσετε κάποιες από τις ανάγκες τους ή προσπαθούσατε να τους κάνετε ευτυχισμένους αντί να συμβαίνει το αντίστροφο.

Δηλαδή, αντί να αναλάβει η μητέρα σας την αποκλειστική φροντίδα σας, αναλάβατε εσείς την φροντίδα και την συναισθηματική θρέψη της μητέρας σας προκειμένου να λάβετε την επικύρωση που είχατε ανάγκη. Αυτό, είχε σαν αποτέλεσμα να φέρετε μαζί σας και να επαναλαμβάνετε στην ενήλικη ζωή σας το ίδιο μοτίβο συμπεριφοράς στις σχέσεις σας.  

Γι’ αυτό προσελκύετε ανθρώπους στη ζωή σας που κατά κάποιον τρόπο όταν οσμίζονται πως σας αρέσει να γίνεστε ευάρεστοι επωφελούνται από εσάς.

Μαγνητίζετε τους ανθρώπους αυτούς γιατί δεν γνωρίζετε τα όριά σας και παρόλο που η σχέση σας μαζί τους δεν σας ευεργετεί, αποστραγγίζει την ενέργειά σας, νιώθετε ευάλωτοι και δυσκολεύεστε να διατηρήσετε ή να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, τις συντηρείτε ασυνείδητα διότι λαμβάνετε μια λανθάνουσα αίσθηση σύνδεσης, επικύρωσης και ασφάλειας επειδή λείπουν από μέσα σας.

Ο διαλογισμός Οριοθετώ τις Σχέσεις μου – Μαθαίνω να Λέω Όχι, σας βοηθά να δημιουργήσετε το δικό σας ισχυρό πλαίσιο πραγματικότητας, το οποίο οι άλλοι άνθρωποι θα διαισθάνονται και δεν θα τολμούν να εισβάλλουν πλέον στον προσωπικό σας χώρο.

Εύχομαι καλή Επιτυχία και γρήγορη Πρόοδο …

www.hypnotherapy4u.gr