Από: Μαρία Πέππα –

Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, η συγχρονικότητα  θα εμφανίζει αυτά τα δυο σύμβολα σε όλους μας. Από εδώ και πέρα, τα μονοπάτια θα αποκλίνουν συνεχώς. Ακόμη και οι ανυποψίαστοι θα αρχίζουν να προβληματίζονται.

symvolo

Ενώ το πρώτο σύμβολο ερμηνεύεται σαν ¨μικρότερο από¨, στην περίπτωσή μας, κάθε φορά που θα εμφανίζεται μπροστά μας, θα σημαίνει ¨μεγαλύτερο από¨ και αυτό διότι είναι ένα σύμβολο φερμένο από την Πηγή και παράλληλα ένα σημάδι αφύπνισης, μια τοποθέτηση για μια επιλογή που μέλλει να παρθεί.

Η ΠΗΓΗ δεν είναι και ιδιαίτερα ομιλητική. Ωστόσο, όταν αποφασίζει να μας μιλήσει, μας βομβαρδίζει με τόνους πληροφοριών και κυρίως μέσα από την ΣΙΩΠΗ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ

palaio-neo-montelo-yparksis

Το δεύτερο σύμβολο, είναι η επίσημη ειδοποίησή μας για την επιλογή που χρειάζεται να κάνουμε. Δηλώνει ξεκάθαρα τον δρόμο στον οποίο η επίγνωση μας οδηγεί.

Στα αριστερά βρίσκεται το Παλαιό μοντέλο που αποκαλούμε πυραμιδικό, με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται ατομικά, συλλογικά και για τον πλανήτη μας. 

Στα δεξιά βρίσκεται το Νέο μοντέλο που δηλώνει την βαθύτερη σχέση μας με την Πηγή του Απείρου.

Σαν πληροφορία, είναι καταγραμμένη στο DNA μας και αποτελεί τον  τελικό προορισμός μας. Δεν έχουμε σαφή ιδέα για το τι ακριβώς σημαίνει αυτό, αλλά προς τα εκεί οδεύουμε έτσι ή αλλιώς.

Όποια και αν είναι η επιλογή, τώρα ή στο μέλλον, αν και υπάρχει το ΤΩΡΑ μόνο, θα περιλαμβάνει είτε μια στροφή προς τα αριστερά, είτε μια εκτεταμένη στροφή προς τα δεξιά. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν κατευθύνσεις, αλλά σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, όταν φτάσουμε στο κομβικό σημείο της απόφασης, που σίγουρα θα φτάσουμε, η επιλογή μας αναμένετε να ξεπεράσει και τα δυο.

ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ

Τα πάντα στον κόσμο μας είναι ανάποδα. Οι πυραμίδες για παράδειγμα. Σε ολόκληρη τη γη χτίστηκαν ανάποδα, με την κορυφή να είναι στραμμένη προς τα πάνω.

Στην πραγματικότητα, όλοι βρισκόμαστε στο κάτω μέρος της ανεστραμμένης πυραμίδας όπως αποτυπώνεται στην εικόνα δεξιά, με το άνοιγμα στραμμένο  προς την Άπειρη Πηγή στην κορυφή. Εδώ το παιχνίδι δεν είναι κυριαρχίας και δύναμης, όπως αποτυπώνεται στην πυραμίδα της εικόνας κοιτώντας προς τα αριστερά όπου η Πηγή εξαλείφεται από την εξίσωση από εκείνους που βρέθηκαν στην κορυφή της.

Εδώ το παιχνίδι αναρρίχησης, είναι θεϊκό και οδηγεί στην Μέθεξη.

Ποια θα είναι άραγε η δική σου η επιλογή ?

Η βιασύνη είναι περιττή. Κρίνεται όμως απαραίτητο μέσω της προσευχής ή του διαλογισμού, να ησυχάζουμε το νου μας καθημερινά, να συντονιζόμαστε με την καρδιά μας και την σοφία του ανώτερού μας εαυτού για να πάμε εκεί που συμφωνήσαμε να πάμε πριν από αυτή τη ζωή και από όπου θα εξυπηρετηθεί το ανώτερο καλό μας.

Άλλωστε, τίποτα δεν μπορεί να παρεμποδίσει τις προ-υπάρχουσες συμβάσεις της ΨΥΧΗΣ, εκτός και εάν συνάψουμε με επίγνωση μια σύμβαση που να είναι διαφορετική.

http://www.youtube.com/watch?v=MqdUSRRUCvM&t=1s

********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

Μπορείτε να:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube
Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μου
Να εξερευνήσετε τα προϊόντα Υγείας Lifewave
Την σελίδα μου στο fb
Ακολουθήσετε στο Instagram