Από: Μαρία Πέππα – 

Ο Οραματισμός για οικονομική Ευημερία & Πλούτο, βασίζεται σε θετικές δηλώσεις που επαναλαμβάνονται και που έχουν σαν σκοπό να σας βοηθήσουν έτσι ώστε να μαγνητίζετε χρήματα στην ζωή σας με μεγάλη ευκολία.

Έχει τεκμηριωθεί πλέον και επιστημονικά ότι, οι θετικές δηλώσεις όταν τις επαναλαμβάνετε συστηματικά, εντυπώνονται στον υποσυνείδητο νου σας, ο οποίος καταπίνει τα πάντα αδιάκριτα και δίχως να ξεχωρίζει το λάθος από το σωστό.

Η επανάληψη παίζει κυρίαρχο ρόλο και γίνετε αποτελεσματική κυρίως όταν αυτό που επαναλαμβάνετε το νιώθετε με όλη σας την ύπαρξη. Σα να έχει ήδη υλοποιηθεί στην πραγματικότητά σας.

Οι θετικές δηλώσεις μπορεί να επιφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα στην καθημερινότητά σας, μπορεί κ όχι όμως, όταν δεν συνδέεστε με το συναίσθημα κ τις αισθήσεις στο σώμα σας κατά την διάρκεια του επαναλαμβανόμενου ακούσματος. Είναι πολύ σημαντικό να παρατηρείται τον εαυτό σας και το περιεχόμενο των σκέψεών  σας όταν  έρχονται κ φεύγουν.

Όταν αναδύονται εσωτερικές αντιστάσεις που είναι αντίθετες ως προς το περιεχόμενο των δηλώσεων, περιορίζετε την αποτελεσματικότητα της προσπάθειά σας. Ωστόσο, με την συστηματική επανάληψη τουλάχιστον για 30 συνεχής ημέρες οι αντιστάσεις σας θα καμφθούν.

Στην περίπτωση εκείνη που διαπιστώσετε ότι συνεχίζουν, τότε χρειάζεται να ζητήσετε την βοήθεια του ειδικού έτσι ώστε να εντοπιστεί, εξισορροπηθεί και απελευθερωθεί το αρχικό-πυρηνικό αίτιο της οικονομικής δυσπραγίας ή μετριότητας στην ζωή σας, που μπορεί να ανάγεται τόσο πίσω στον χρόνο, όσο δεν θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

Αφεθείτε και επιτρέψτε στις συγκεκριμένες δηλώσεις να γίνουν κτήμα σας, να γίνουν ένα με το σύστημα των υπολοίπων πεποιθήσεών σας.

Εύχομαι απολαυστική ακρόαση και πολύ σύντομα Αφθονία, Πλούτο και Οικονομική Ευημερία στη ζωή σας …

http://www.youtube.com/watch?v=mdo05b0qKVI

********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

Μπορείτε να:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube
Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μου
Να εξερευνήσετε τα προϊόντα Υγείας Lifewave
Την σελίδα μου στο fb
Ακολουθήσετε στο Instagram