Η τοποθέτηση του επιθέματος Χ39 στο σώμα, παράγει πολλά ευεργετικά αποτελέσματα που δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπιστούν.  

Ωστόσο, κάποια από αυτά εκδηλώνονται εξωτερικά και μπορούν να γίνουν εμφανή ακόμη και σε λιγοστές ημέρες (28). Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι τόσο θεαματικά, όπως στην περίπτωση της κυρίας που βλέπετε να αποτυπώνονται στην φωτογραφία.

Στην πραγματικότητα αυτό που βλέπετε, είναι η ικανότητα του σώματος να συνθέτει το κολλαγόνο ενδογενώς και να το επαναφέρει σε επίπεδα παρόμοια με εκείνα των νεανικών μας χρόνων.

Το κολλαγόνο είναι η βασική και η πιο άφθονη πρωτεϊνη του οργανισμού διότι αποτελεί το 30% της συνολικής πρωτεϊνης του σώματος και το 70% της πρωτεϊνης που συνθέτει το δέρμα μας.

Είναι το κύριο συστατικό των συνδετικών ιστών που απαρτίζουν αρκετά μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των τενόντων, των συνδέσμων και των μυών. Το κολλαγόνο επιτελεί πολλές σημαντικές λειτουργίες συμπεριλαμβανομένης της δομής του δέρματος και της ενδυνάμωσης των οστών μας.

Τα φαινόμενα αυτά εξηγούνται στο βιβλίο του Loren Pickart PhD, ¨Resetting your genes to youth TODAY¨ και η τεχνολογία των προϊόντων της Lifewave με ναυαρχίδα το προϊόν Χ39, τα επιβεβαιώνει πλήρως.

Η γλυπτική του σώματος ενώ κοιμάστε με το επίθεμα Χ39 τοποθετημένο επάνω σας  είναι ασύγκριτη. Υποβοηθάτε από την υγιεινή διατροφή και την ελαφριά άσκηση για ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

Μπορείτε να:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube
Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μου
Να εξερευνήσετε τα προϊόντα Υγείας Lifewave
Την σελίδα μου στο fb
Ακολουθήσετε στο Instagram