Από: Μαρία Πέππα –

Τα μόνα πράγματα στα οποία μπορούμε να βασιστούμε, είναι αυτά που δεν αλλάζουν ποτέ μέσα στην αιωνιότητα, άρα μπορούμε να τα θεωρήσουμε και ως τα μόνα πραγματικά ή αληθινά.

Τα οικονομικά δεδομένα μας αλλάζουν, το μίσος, ο φόβος, η αγάπη υπό όρους αλλάζει. Όλα αλλάζουν και όχι μόνο όταν τα σκεφτόμαστε στο πλαίσιο της αιωνιότητας αλλά και της ατομικής, καθημερινής ζωής μας.

Άρα τι είναι αυτό που ποτέ δεν αλλάζει και είναι αληθινό ?  

Μόνο η άνευ όρων, ανιδιοτελής Αγάπη δεν αλλάζει που ρέει από την Πηγή και μέσα από τον καθένα μας. Η Αγάπη και το Φως που είμαστε, είναι το μόνο πράγμα που δεν θα αλλάξει ποτέ. Δεν βασίζετε σε καμία εξωτερική συνθήκη. Υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα άνευ όρων και προϋποθέσεων.

Ο θόρυβος της συνειδητής μας ζωής, το εγώ μας, μπορεί και να την παραβλέψει. Εκείνη όμως, βρίσκετε στον πυρήνα της ύπαρξής μας πανέτοιμη να μας προσφέρει την χαρά, την εσωτερική ειρήνη, την αρμονία και την ευδαιμονία.

Όλοι είμαστε αγάπη, ανεξάρτητα από το τι κάνουμε, ποιοι πιστεύουμε ότι είμαστε ή που πιστεύουμε ότι μπορούμε ή αξίζουμε να είμαστε.

Μπορείτε να νιώσετε την αγάπη δίχως όρους όταν ηρεμήσετε το νου σας, επιτρέψετε στον εαυτό σας να αφεθεί και στην ενέργειά της να σας αγκαλιάσει.

Δεν υπάρχει καμία ενοχή, καμία πληρωμή για τις παλαιότερες αμαρτίες σας, καμία κριτική. Μόνο πλήρης και απόλυτη Αγάπη, συνεχής, αδιαπραγμάτευτη και άνευ όρων.

Η απλή πράξη της αγάπης δίχως όρους και προϋποθέσεις είναι αυτό που πραγματικά λείπει από αυτό τον κόσμο. Νιώστε την μέσα από τα βάθη του είναι σας και να είστε σίγουροι  ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους. Γιατί να επενδύσετε την ενέργειά σας, τον χρόνο σας, τον εαυτό σας σε οτιδήποτε άλλο?

Το μόνο πράγμα που αξίζει της απόλυτης προσοχής και ενέργειάς σας είναι αυτό που δεν μπορεί ποτέ να αλλάξει, δεν μπορεί ποτέ να απογοητεύσει, δεν μπορεί ποτέ να σας αφήσει με αίσθηση εσωτερικού κενού. Η Αγάπη άνευ όρων και η Χαρά είναι αυτό που πραγματικά είστε. Τίποτα άλλο δεν είναι πιο αληθινό.

Να το θυμάστε πάντα ως την απόλυτη αλήθεια και ανεξάρτητα από το εάν συμμετέχετε ή όχι στον οραματισμό που ακολουθεί καθώς συνεχίζετε το ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι σας.

Εύχομαι απολαυστική ακρόαση και κυρίως συγκλονιστικό βίωμα …

http://www.youtube.com/watch?v=2KWmbs45SzY

********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

Μπορείτε να:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube
Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μου
Να εξερευνήσετε τα προϊόντα Υγείας Lifewave
Την σελίδα μου στο fb
Ακολουθήσετε στο Instagram