Από: Μαρία Πέππα –

Σχετικά με τους αριθμούς έχουν διατυπωθεί αρκετές θεωρίες. Από τις περισσότερο σημαντικές αυτή του Πυθαγόρα, ο οποίος αφιέρωσε όλη την ζωή του στην έρευνα των αριθμών και τις βαθύτερες έννοιες τους πέραν της ανάπτυξης των μαθηματικών.

¨Ο κόσμος είναι αριθμός¨ και ¨Οι αριθμοί είναι θεμέλιο κάθε γνώσης και αιτία κάθε γέννησης, αύξησης και τελειοποίησης των όντων¨ μας λέει.

Ο αποσυμβολισμός των αριθμών είναι μια μεταφυσική και μυστικιστική εργασία. Πάρα πολλοί άνθρωποι αναζητούν την ερμηνεία τους ιδιαίτερα όταν διαπιστώνουν ή παρατηρούν συγχρονιστικά ότι με διάφορους τρόπους εμφανίζονται επαναλαμβανόμενα μπροστά τους.

Δεν γνωρίζω την πηγή της ερμηνείας των αριθμών που ακολουθούν. Μου εστάλη από μια φίλη ερευνήτρια του μεταφυσικού. Εμείς ωστόσο συμφωνήσαμε, ότι είναι από τις πιο περιεκτικές και καλύτερες ερμηνείες που έχουμε δει έως τώρα. Κάνετε και εσείς την δική σας αξιολόγηση.

111

Οι προθέσεις σας εκδηλώνονται γρήγορα! Βεβαιωθείτε ότι εστιάζετε την προσοχή σας αποκλειστικά σε αυτά που πραγματικά ΘΕΛΕΤΕ και όχι σε αυτά που δεν θέλετε.

222

Σταματήστε να ανησυχείτε. Όλα λειτουργούν ακριβώς όπως θα έπρεπε. Αφεθείτε στην ροή των πραγμάτων, πιστέψτε ότι είστε στο σωστό δρόμο.

333

Ανυψωμένοι δάσκαλοι βρίσκονται στο πλευρό σας. Σας βοηθούν στην ολοκλήρωση της αποστολή σας και σε αυτό που εργάζεστε αυτήν τη στιγμή. Είστε σε υπέροχα χέρια.

444

Είστε περιτριγυρισμένοι από αγγέλους. Σας καθοδηγούν σε όταν έχετε ανάγκη από καθοδήγηση.

555

Προετοιμαστείτε. Ριζικές αλλαγές βρίσκονται μπροστά σας. Μεταβάσεις που θα εξυπηρετήσουν το ανώτερο καλό σας. Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται συναρπαστικά.

666

Εστιάστε την σκέψη σας στα σημαντικά. Μια υπενθύμιση ότι είστε ένα ον πνευματικό ενδεδυμένο με υλικό σώμα. Επανασυνδεθείτε με τον πνευματικό σας εαυτό.

777

Βρίσκεστε σε απόλυτα πνευματικό δρόμο. Συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε.

888

Είστε ευθυγραμμισμένοι με την απόκτηση πολλών χρημάτων και την οικονομική ευημερία. 

999

Φοβάστε και δυσκολεύεστε να ολοκληρώσετε κάτι διότι η ολοκλήρωση θα ξεκλειδώσει το επόμενο βήμα.

1111

Είστε στο σωστό δρόμο. Εσείς έχετε τον έλεγχο. Γνωρίζετε πώς να δημιουργείτε την πραγματικότητά σας.

000

Καινούργια ξεκινήματα ή μια νέα αρχή. Όντας ένα με το Σύμπαν. Μια υπενθύμιση.

********

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

Μπορείτε να:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube
Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μου
Να εξερευνήσετε τα προϊόντα Υγείας Lifewave
Την σελίδα μου στο fb
Ακολουθήσετε στο Instagram