Από: Μαρία Πέππα –

Όλοι μας, είμαστε όντα ενεργειακά, φωτεινά, που υπάρχουμε σε πολλές και ίσως παράλληλες διαστάσεις και πραγματικότητες. Απορροφούμε διαφορετικές συχνότητες φωτός με πολλούς και διάφορους τρόπους για να δημιουργήσουμε αυτό που είμαστε.

Ως άνθρωποι ζώντας σε ένα σύστημα αμιγώς δυαδικό, έχουμε φιλτραριστεί και απομακρυνθεί τόσο πολύ από την αληθινή μας φύση, που δεν αναγνωρίζουμε πλέον την απεριόριστη δύναμη και δημιουργικότητά μας, έχουμε ξεχάσει ότι το κρυσταλλικό πεδίο ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας αναφερόμενο ως ¨αύρα¨ περιέχει την αυθεντική ουσία της ύπαρξής μας και ότι δεν είμαστε μόνο το προσωρινό-φθαρτό φυσικό μας κέλυφος δηλαδή το σώμα μας.

Οι αισθήσεις μας είναι οι προβολείς και όχι οι δέκτες μας. Ότι αισθανόμαστε μέσω της αντίληψης των πέντε μας αισθήσεων δεν προ-υπάρχει, αλλά μάλλον δημιουργήθηκε από τις αισθήσεις μας.

Το ενεργειακό μας σύστημα αναφερόμενο ως τσάκρας και η αύρα μας, προσλαμβάνουν και εκπέμπουν κωδικοποιημένη πληροφορία φωτός. Δικός μας ρόλος είναι να γνωρίζουμε και να ελέγχουμε την αλληλεπίδραση των αισθήσεών μας με τις ενεργειακές δίνες ή στροβίλους φωτός.

Ο αυξημένος βομβαρδισμός της κρυσταλλικής ενέργειας φωτός προ-ανύψωσης της γης σε μια υψηλότερη συχνότητα και κατ΄ επέκταση διάσταση, συνεπάγεται ότι τόσο η ταχύτητα του φωτός όσο και η περιστροφή της γης αυξάνονται.

Αυτό, με τη σειρά του καταλήγει σε μια αύξηση του ποσοστού δόνησης φωτός τόσο της γης όσο και της ανθρωπότητας, καθώς και μια σημαντική συνειδησιακή αναβάθμιση στο σύνολο της ανθρωπότητας. Οδηγεί σε αύξηση της γνωστικής έκφρασής της συλλογικά και της επακόλουθης μετατόπισής της σε υψηλότερους δονητικούς ρυθμούς και υψηλότερες διαστάσεις.

Μέσω διαφόρων μηχανισμών, τεχνικών ή ασκήσεων, ο άνθρωπος που διαθέτει διευρυμένο επίπεδο συνείδησης μπορεί να έρθει σε επαφή με την υπερ-ψυχή του και μέσω αυτής να χειριστεί τον χρόνο. Μπορεί να ταξιδεύει στο παρελθόν, στο μέλλον και κυρίως να επεμβαίνει, επαν-εγγράφει τα προγράμματα της πραγματικότητάς του, τόσο του παρελθόντος όσο και του μέλλοντός του, ενώ στην πραγματικότητα, όλα συμβαίνουν στο παρόν ή στο τώρα του. Η αντίληψη του γραμμικού χρόνου αλλάξει. Φαντάζει σαν ο χρόνος να κυλά γρηγορότερα.

Φανταστείτε την υπερ-ψυχή σαν το κέντρο ελέγχου από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε και να αλλάξετε όλα τα προγράμματα, όλων των ζωών, όλες τις πτυχές τους στο ΜΗ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΤΩΡΑ.

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια ¨ζωντανή μηχανή ολογραφικής προβολής¨. Συνδέει άμεσα την κυτταρική δραστηριότητα του σώματος με τα κανάλια των μεσημβρινών για να δημιουργήσει τη φυσική μορφή και όλες τις άλλες δονητικές πτυχές της ύπαρξης.

Αυτό το ενεργειακό πεδίο ίσως μπορεί να περιγραφεί σαν ένας δρόμος εθνικής οδού που επιτρέπει στο DNA των κυττάρων να επικοινωνεί την πληροφορία με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή του ηλιακού φωτός και παράλληλα να διατηρεί την συνεκτική, ολιστική νοημοσύνη του οργανισμού. Η αύρα αποτελείται από πολλές συχνότητες και πληροφορίες.

Θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε κάθε ενεργειακό κέντρο ως ανεξάρτητο γυροσκόπιο που κινείται σε διαστάσεις μέσα σε διαστάσεις. Μερικές φορές χάνουν την ισορροπία τους ή επιβραδύνονται και δεν διατηρούν τη σωστή ευθυγράμμιση. Όταν συμβεί αυτό, πρέπει να κάνουμε προσαρμογές σε πολλά επίπεδα και είναι σαν να ρυθμίζουμε τροχούς μέσα σε τροχούς έως ότου να βρεθεί η σωστή ευθυγράμμιση.

Τα τσάκρας είναι οι μηχανισμοί των επιταχυντών σωματιδίων-σκέψης, υπεύθυνα για τη διανοητική μας κατάσταση και αυτών που αισθανόμαστε. Είναι μια εκδήλωση της ατομικής και της ομαδικής μας ¨σκέψης¨.

Συνοπτικά, η αύρα μας είναι το όχημα που μας ωθεί εξελικτικά προς τα εμπρός και επομένως είναι υψίστης σημασίας ο καθαρισμός και η φροντίδα της.

Όταν οι μηχανισμοί της ενέργειας, δηλαδή η σχέση μεταξύ της βιολογίας, της ενέργειας και της αντίληψης γίνονται κατανοητοί, είναι πιο εύκολο να ωθήσουμε τους βασικούς κώδικες του ανθρώπινου DNA να μεταφέρουν ένα τροποποιημένο, επανακωδικοποιημένο ¨πρόγραμμα¨ ή αποτύπωμα.

Καθώς ο βασικός κώδικας DNA αλλάζει ηλεκτρικά, ολόκληρη η φυσιολογία του ατόμου σε χημικό και ορμονικό επίπεδο αλλάζει. Στη συνέχεια, η νευρολογική δομή επεξεργάζεται αυτόν τον τροποποιημένο κώδικα και μέσω των εγγενών μηχανισμών της σωματικής ύλης, του εγκεφάλου και των αισθήσεων, κατασκευάζεται κυριολεκτικά ένα καινούργιο ολόγραμμα.

Αυτή η διαδικασία που είναι φυσική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει την ανθρωπότητα να φτάσει σε μεγάλα επίπεδα πνευματικής διαφώτισης, σωματικής υγείας, ομορφιάς, διανοητικής και συναισθηματικής διεύρυνσης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία φρικτών τραυμάτων στον ανθρώπινο βιολογικό οργανισμό και τη συνείδηση που εξαρτάται από αυτό τον οργανισμό για την τρισδιάστατη ζωή του.

Πρόκειται για χειραγώγιμες ¨εικονικές πραγματικότητες¨ που ονομάζονται ¨Ολογραφικά Ένθετα¨ και χρησιμοποιούνται εν αγνοία μας δυστυχώς για να προκαλέσουν αυτό που ονομάζεται ¨Αντιληπτική Παρεμβολή¨ του αντικειμενικού μας περιβάλλοντος.

Ολογραφικό ένθετο, (το ένθετο είναι μια ψεύτικη ή πραγματική μνήμη που προγραμματίζεται βάση της συνειδητότητάς μας για σκοπούς ελέγχου του νου ή γενετικού χειρισμού DNA από εκείνους που κατέχουν αυτή τη γνώση). Τα ολογραφικά ένθετα χρησιμοποιούνται επίσης για κάμψη του χωροχρόνου και επομένως χειραγώγηση των χρονολογιών. Τα ένθετα εμφυτεύονται στα επίπεδα συνειδητότητας μέσω του χειρισμού συχνότητας των ενεργειακών πεδίων του σώματος ή του φωτός.

Τα Ολογραφικά Ένθετα μπορούν να κωδικοποιηθούν και να γίνουν αντιληπτά ως μνήμη του παρελθόντος ή ως τρισδιάστατη αντικειμενική εμπειρία ή πραγματικότητα.

Σε αντίθεση με την απλή ψευδαίσθηση, η ¨εικονική πραγματικότητα¨ του Ολογραφικού Ένθετου, επηρεάζει το άτομο ή την στοχοποιημένη ομάδα και βεβαίως την αλλάζει. Έχει χρησιμοποιηθεί και θα συνεχίσει κατά πως φαίνεται να χρησιμοποιείται για να οδηγήσει τους ανθρώπους μακριά από την αληθινή θεϊκή φύση τους και από οποιαδήποτε αληθινή πνευματική σύνδεση.

Φανταστείτε το ολογραφικό ένθετο σαν ένα φράκτη συχνότητας. Πρόκειται για μια τεχνολογία που κατέχουν μόνο εκείνοι που έχουν μια λειτουργική και καθολική κατανόηση της φυσικής επιστήμης.

Μέσω χειρισμού των μοτίβων ηχητικών κυμάτων μπορούν να δημιουργηθούν πολλά πράγματα. Η ενέργεια που αναγνωρίζουμε ως ήχο, χρησιμοποιείται ως η ¨κόλλα¨ που συγκρατεί τα υλικά μοτίβα μέσα στο Matrix. Ο ήχος κατευθύνει την ύλη και επομένως οτιδήποτε υλικό μπορεί να επηρεαστεί άμεσα από τον ήχο.

Το ανθρώπινο DNA λειτουργεί με ένα πολύ συγκεκριμένο πρότυπο συχνότητας. Αυτή η συχνότητα κατευθύνει όλη τη λειτουργία του σώματος, τον τύπο και το εύρος της αντίληψης που μπορεί να βιωθεί μέσω του βιολογικού οργανισμού. Δηλαδή οι κωδικοποιημένες συχνότητες εντός των οποίων θα εκδηλωθεί η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑΣΗ.

Ο φράκτης συχνότητας δημιουργεί ένα ¨αντιληπτικό μπλοκάρισμα¨ μεταβάλλοντας τα πρότυπα ηλεκτρικής ώθησης και αντίστοιχα τις χημικές και ορμονικές λειτουργίες εντός της βιολογικής δομής. Αυτό το αντιληπτικό μπλοκάρισμα μπορεί να περιορίσει το εύρος της αντίληψης, δημιουργώντας κυριολεκτικά ένα φράγμα επιλεγμένων ηλεκτρικών παλμών ή συχνοτήτων σε έναν βιολογικό οργανισμό.

Όλα όσα εκθέτουμε τον εαυτό, τόσο σωματικά όσο και διανοητικά, έχουν συνέπειες. Αυτές οι συνέπειες μπορούν να υποστηρίξουν την υγεία μας ή να την υποβαθμίσουν. Εκτός του ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν όλα τα παραπάνω μυθοπλασίες ή συνωμοσιολογίες, δεν συνειδητοποιούν επίσης πόσο σημαντικές είναι οι επιρροές των γενεαλογικών, των γενετικών κληρονομικών πρότυπων τους, ακόμη και των προηγούμενων ζωών τους. Τα πάντα μπορούν να επηρεάσουν το βιοενεργειακό πεδίο μας.

http://www.youtube.com/watch?v=m5HXTIQCbXA&t=1853s

Υπάρχουν τρόποι και τεχνικές που σας βοηθούν να θωρακίσετε το βιοενεργειακό πεδίο σας καθώς και να δημιουργείτε το δικό σας ολόγραμμα. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίστε …

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

Μπορείτε να:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube
Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μου
Να εξερευνήσετε τα προϊόντα Υγείας Lifewave
Την σελίδα μου στο fb
Ακολουθήσετε στο Instagram