Από: Μαρία Πέππα –

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα το έντερό σας να δυσλειτουργεί και ούτε καν να το έχετε σκεφτεί ή να το γνωρίζετε. Μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα πόνο, ας υποθέσουμε στο γόνατο ή το ισχίο σας και συνεπώς να νομίζετε ότι έχετε πρόβλημα με το γόνατο ή με το ισχίο σας.

Και ασφαλώς ο γιατρός σας, σας επιβεβαίωσε ότι το γόνατο ή το ισχίο σας έχουν πράγματι υποστεί κάποια ζημιά. Συνήθως όμως, δεν ρωτούν για τους επιβαρυντικούς παράγοντες που ενδεχομένως και επί σειρά ετών να το εκθέτετε και ούτε το ελέγχουν.

Ωστόσο, σας αναφέρουν ότι η επιστήμη έχει σήμερα προχωρήσει και ότι είναι σε θέση να αντικαταστήσουν το ισχίο σας ή το γόνατό σας.

Όμως, είναι πολύ πιθανό το έντερό σας να δυσλειτουργεί και να έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το γόνατο ή με το ισχίο σας.

• Τα επεξεργασμένα τρόφιμα που τρώτε
• Οι χημικές τοξίνες που περιέχουν τα καθαριστικά που χρησιμοποιείτε
   για να καθαρίσετε το σπίτι σας
• Οι ρύποι στον αέρα που αναπνέετε
• Τα φάρμακα που καταναλώνετε για να θεραπεύσετε διάφορες ασθένειες

είναι σημαντικοί παράγοντες οι οποίοι επιδρούν αρνητικά όχι μόνο στην λειτουργία του εντέρου σας αλλά και στην πέψη σας, το ανοσοποιητικό σας σύστημα, την λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματός σας. Αντιλαμβάνομαι ότι όλα αυτά ενδέχεται να σας ακούγονται κάπως περίεργα. Η αλήθεια όμως είναι, ότι πράγματι έχουν αντίκτυπο και παρεμποδίζουν την φυσιολογική λειτουργία του εντέρου σας και όλων των υπολοίπων σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Και όταν το έντερο σας είναι προβληματικό, εφόσον αναφερόμαστε σήμερα αποκλειστικά σε αυτό, ολόκληρο το σώμα κινδυνεύει.

Στην πραγματικότητα, αν και μπορεί να σας φανεί κάπως υπερβολικό, στο έντερό σας μπορεί να οφείλονται ακόμα και έως 90% οι εκδηλώσεις κάποιων νοητικών, συναισθηματικών και σωματικών προβλημάτων σας.

Έτσι λοιπόν, εάν θέλετε το σώμα σας να είναι υγιές, χρειάζεται να δίνετε μεγάλη προσοχή στην αποκατάσταση της εντερικής υγείας σας πριν από οτιδήποτε άλλο.

Ακούγεται εύκολο, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γίνει ιδιαίτερα εάν το έντερο δεν μπορεί πλέον να αφομοιώσει τις τροφές και να αξιοποιήσει κατάλληλα τα θρεπτικά συστατικά τους μέσω της πέψης. Πέψη είναι η διάσπαση των μεγάλων αδιάλυτων μορίων τροφίμων σε μικρά υδατοδιαλυτά μόρια τροφίμων, ώστε να μπορούν να απορροφηθούν στο υδατώδες πλάσμα του αίματος. Τα θρεπτικά συστατικά πρέπει να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να αποφέρουν τα οφέλη τους.

Για να λειτουργήσει το έντερο όπως ακριβώς έχει σχεδιαστεί, χρειάζεται να βρίσκετε σε καλή κατάσταση. Διαφορετικά, θα είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να επιστρέψει στην σωστή του λειτουργία δίχως οι θρεπτικές ουσίες της διατροφής σας να φτάνουν στην κυκλοφορία του αίματός σας, τις οποίες επίσης χρησιμοποιεί το έντερό σας για να αυτο-επιδιορθωθεί.

Δεν είναι περίεργο λοιπόν ότι ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται πολύ χρόνο για να διαπιστώσει τα οφέλη από την λήψη διαφόρων συμπληρωμάτων διατροφής στα οποία συνήθως ο μέσος άνθρωπος καταφεύγει για να επιλύσει τα εντερικά προβλήματά του. Επιπρόσθετα, οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να σταματούν τη συμπλήρωση όταν διαπιστώνουν ότι μετά το πρώτο μπουκάλι που αγόρασαν με τόσες προσδοκίες, δεν απέδωσε τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα που προσδοκούσαν.

Αυτό, δεν οφείλετε απαραίτητα στο ενδεχόμενο το προϊόν της επιλογής τους να ήτανε κακό, απλά τα συστατικά του προϊόντος ίσως να μην έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους ή σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα για να αποφέρουν τα οφέλη που αναγράφονταν πάνω στην φιάλη.

Επίθεμα Χ39 της Lifewave

http://www.youtube.com/watch?v=z5lfnSFGb7g

Τα επιθέματα της Lifewave περιέχουν οργανικές κεραίες που εκπέμπουν συχνότητες όταν έρχονται σε επαφή με τους τερματικούς σταθμούς επικοινωνίας του σώματός σας.

Τερματικοί σταθμοί επικοινωνίας του σώματός σας και που οδηγούν κατευθείαν στο νευρικό σας σύστημα είναι για παράδειγμα τα μάτια, η μύτη και τα αυτιά σας. Ένας από τους βασικότερους ανοιχτούς τερματικούς σταθμούς είναι και το δέρμα σας που όμως δεν χρησιμοποιείται από άλλες μεθόδους για να προωθήσει την υγιή λειτουργία του εντέρου σας.

Όταν όμως τοποθετείτε το επίθεμα X39 πάνω στο δέρμα σας, δίνει εντολή στον οργανισμό σας να επιφέρει μια βιοφυσική αλλαγή η οποία ενισχύει την δική σας ενδογενή ικανότητα να χρησιμοποιείτε το πεπτίδιο χαλκού (GHK-Cu).

Η ενεργοποίηση του πεπτιδίου χαλκού GHK-Cu προσδίδει εντυπωσιακά πλεονεκτήματα στον οργανισμό. Ο Dr. Loren Pickart αφιέρωσε 45 χρόνια από την ζωή του ερευνώντας και ανακαλύπτοντας την εκπληκτική λειτουργία του και την σημασία του στην καλή υγεία. Δεν αποτελεί πλέον καμία έκπληξη το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους χρήστες του Χ39 αναφέρουν σημαντικές βελτιώσεις στην υγείας τους ακόμη και μετά από την χρήση μόνο λίγων ημερών.

Και αυτό συμβαίνει, διότι ένα από τα πολλαπλά οφέλη του πεπτιδίου GHK-Cu είναι και η ικανότητά του να θεραπεύει τους ιστούς. (Dr Loren Pickart) Αυτό συμπεριλαμβάνει τον ιστό του στομάχου και την προστατευτική εντερική επένδυση. Φανταστείτε τον αντίκτυπο που θα είχε αυτό στην ικανότητά σας να αφομοιώσετε σωστά τα τροφές και τα συμπληρώματα διατροφής σας.

Άλλωστε πολλές φλεγμονές στο σώμα μπορεί να δημιουργηθούν από βλάβες που υπάρχουν στην προστατευτική επένδυση του εντέρου και στην αλλοίωση της διαπερατότητας της εντερικής μεμβράνης.

Με ενισχυμένη πέψη όλος ο οργανισμός μπορεί να λάβει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να πραγματοποιήσει τις ζωτικές διαδικασίες του.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε (εδώ), ή τηλεφωνήστε στο 693 6138090 …

Το προϊόν Χ39, δεν συνιστά κάποια διάγνωση, πρόληψη ή θεραπεία ασθενειών. Λειτουργεί βοηθητικά. Αν αντιμετωπίζετε κάποια θέματα υγείας απευθυνθείτε στον ιατρό σας.

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

Μπορείτε να:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube
Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μου
Να εξερευνήσετε τα προϊόντα Υγείας Lifewave
Την σελίδα μου στο fb
Ακολουθήσετε στο Instagram