Από: Μαρία Πέππα –

Ο ήχος και το βίντεο του ¨Inner Sound¨, προάγουν την αρμονία, την εσωτερική ειρήνη, την αγάπη και την χαρά. Μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας ή να ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας και απλά να αφεθείτε να χαλαρώσετε ή να διαλογιστείτε ενεργά. Σας διαβεβαιώνω ότι θα έχετε μια εμπειρία καταπληκτική. Με το που θα κλείσετε τα μάτια σας, θα αναδυθούν η εσωτερική χαρά, ένα βαθύ αίσθημα αρμονίας, γαλήνης και αγάπης. Θα συνδεθείτε με το ενεργειακό πλέγμα όλων εκείνων των πλασμάτων απανταχού της γης που διαλογίζονται την ίδια στιγμή όπως και εσείς.

Μια προσωρινή σύνδεση με το Πεδίο και με κάθε Άτομο που εκπέμπει όμορφες, καθάριες σκέψεις, συναισθήματα και ψυχικές καταστάσεις αφοβίας καθώς και ειρηνικές.

Εύχομαι απολαυστική ακρόαση …

http://www.youtube.com/watch?v=Uj2QkGa2Uo4

Τα ακούσματα που προτείνω δεν συνιστούν κάποια διάγνωση, πρόληψη ή θεραπεία ασθενειών. Λειτουργούν βοηθητικά. Αν αντιμετωπίζετε κάποια θέματα υγείας απευθυνθείτε στον ιατρό σας.

Η τεχνολογία σήμερα, σας παρέχει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως.

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

Μπορείτε να:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube
Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μου
Να εξερευνήσετε τα προϊόντα Υγείας Lifewave
Την σελίδα μου στο fb
Ακολουθήσετε στο Instagram