Από: Μαρία Πέππα –

Αυτή η μουσική έχει δημιουργηθεί με σκοπό να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να αυξήσετε τις δονήσεις σας και παράλληλα να απελευθερώσετε όλα εκείνα που σας μπλοκάρουν και που δεν εξυπηρετούν το ανώτερο καλό σας.

Το ταξίδι που θα κάνετε θα είναι εσωτερικό. Θα βυθιστείτε με έναν τρόπο άνετο και αβίαστο τόσο βαθιά, που θα βιώσετε την ευδαιμονική κατάσταση της ύπαρξής σας διευρύνοντας παράλληλα την συνειδητότητά σας.

Τα οφέλη που θα αποκομίσετε προέρχονται από τις συχνότητες solfeggio στα 396 Hz και 528 Hz.

Η συχνότητα 396 Hz, βοηθά στην απελευθέρωση του φόβου και των ενοχών που σχετίζονται με τα αρνητικά συναισθηματικά μοτίβα. Βοηθά επίσης στην πραγματοποίηση των στόχων δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό μαγνητικό πεδίο ενέργειας.

Η συχνότητα 528 Hz, είναι γνωστή ως η συχνότητα της αγάπης, των θαυμάτων και της μεταμόρφωσης. Επαναφέρει το ανθρώπινο DNA στην αρχική του, τέλεια κατάσταση, αυξάνει την ενέργεια, βοηθά επίσης στην εξισορρόπηση και τον συντονισμό του τσάκρα του ηλιακού πλέγματος ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας.

Είναι ιδανική για χαλάρωση, ανακούφιση από το άγχος, διαλογισμό, γιόγκα, reiki, αϋπνία κλπ.

Για να βιώσετε τα οφέλη της, χρησιμοποιήστε ακουστικά. Ωστόσο, μπορείτε να την απολαμβάνετε και εξίσου να ωφελείστε χωρίς αυτά.

Εύχομαι Απολαυστική Ακρόαση …

http://www.youtube.com/watch?v=m5HXTIQCbXA&t=66s

Σχετικά Άρθρα με Video …

Μουσική για Ξεκούραστο Ύπνο & Ισχυρό Ανοσοποιητικό Σύστημα …

Τα ακούσματα που προτείνω δεν συνιστούν κάποια διάγνωση, πρόληψη ή θεραπεία ασθενειών. Λειτουργούν βοηθητικά. Αν αντιμετωπίζετε κάποια θέματα υγείας απευθυνθείτε στον ιατρό σας.

Η τεχνολογία σήμερα, σας δίνει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε την φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οποτεδήποτε το αποφασίσετε …

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

Μπορείτε να:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube
Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μου
Να εξερευνήσετε τα προϊόντα Υγείας Lifewave
Την σελίδα μου στο fb
Ακολουθήσετε στο Instagram