Από: Μαρία Πέππα –
Ο ύπνος, είναι ο απόλυτος θεραπευτής. Όσο περισσότερο απολαμβάνετε γαλήνιο ύπνο με διάρκεια, άλλο τόσο ξεκουράζεστε, ισχυροποιείτε και ενδυναμώνετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Οι πιθανότητες να οδηγηθούν σε ανησυχία, στρές, αγχώδεις διαταραχές ή κατάθλιψη ελαχιστοποιούνται. Αποκτήστε ανοσία στις διάφορες ασθένειες και η υγεία σας βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα.
Πάρα πολλές μελέτες αποδεικνύουν ότι η έλλειψη ύπνου ή ο διαλειμματικός ύπνος δεν μπορεί να επηρεάσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Οι άνθρωποι που δεν λαμβάνουν αρκετό ύπνο ή ο ύπνος τους δεν είναι ποιοτικοί έχουν περισσότερες πιθανότητες να αρρωστήσουν μετά από έκθεση σε ιό ακόμη και απλή γρίπη. Η έλλειψη ύπνου μπορεί επίσης να επηρεάσει την διάρκεια ανάρρωσης στην περίπτωση που αρρωστήσετε.
Πολλές μελέτες έχουν αναφερθεί στον ρόλο της μουσικής και τους τρόπους που προάγουν τον καλό ύπνο. Μια από αυτές τις μελέτες έχει διεξαχθεί στο Γερμανικό πανεπιστήμιο Tübingen από τον ερευνητή Stoyan Dimitrov ο οποίος δηλώνει ότι ¨ο ήχος βελτιώνει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που είναι γνωστά ως κύτταρα Τ. Τα κύτταρα Τ είναι ένας τύπος ανοσοποιητικών κυττάρων που καταπολεμούν τα ενδοκυτταρικά παθογόνα, όπως για παράδειγμα τα κύτταρα που έχουν μολυνθεί από ιούς όπως η γρίπη, ο ιός HIV, ο έρπης και τα καρκινικά κύτταρα¨
Η συχνότητα του προτεινόμενου ακούσματος που στοχεύει στην βελτίωση, την επιμονή του ύπνου και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος σας είναι στα 432 Hz. Λέγεται ότι η επίδραση αυτής της συχνότητας είναι η θεραπευτική για το νου και το σώμα, απελευθερώνει τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, διευρύνει τη συνείδηση, συντονίζει τη σοφία του σύμπαντος, της θείας νοημοσύνης, της ψυχής. Δημιουργεί ενότητα αντί για διαχωρισμό. Προάγει την εσωτερική ειρήνη και την αρμονία.
Μπορείτε να ακούτε και κατά τη διάρκεια που διαλογίζετε, κάνετε γιόγκα ή χαλαρώνετε καθισμένοι αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας ή ξαπλωμένοι στον καναπέ σας.
Το άκουσμα που προτείνω δεν συνιστά διάγνωση, πρόληψη ή θεραπεία ασθενειών. Λειτουργεί βοηθητικά. Αν αντιμετωπίζετε θέματα υγείας απευθυνθείτε στον ιατρό σας.
Ευχομαι απολαυστική ακρόαση…
Σχετικά Άρθρα…
Ύπνος ο Απόλυτος Θεραπευτής…
Οι Διαταραχές του Ύπνου μπορούν να αποτελούν σύμπτωμα Κατάθλιψης…
Μπορεί οι καιροί να επιβάλλουν τον κατ’ οίκο περιορισμό, η τεχνολογία όμως μέσω Skype σας δίνει τη δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού σας να λάβετε τη φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στη διάθεσή σας λοιπόν οποτεδήποτε το αποφασίσετε.
Επίσης, τα μη διαδερμικά επιθέματα υγείας για τη διαχείριση του άγχους, της κατάθλιψης και της αποτοξίνωσης του σώματος από τη συλλογή των επιθεμάτων του LifeWave, δίχως καμία χημική ουσία να εισέλθει στο σώμα μπορείτε να εξερευνήσετε ΕΔΩ …
********
