Από: Μαρία Πέππα –

Είναι αναγκαίο να φροντίζουμε το νευρικό μας σύστημα διότι βασικός σκοπός του είναι ο έλεγχος, ο συντονισμός και η λειτουργία όλων των οργάνων και δραστηριοτήτων του σώματος. Επιτρέπει στο σώμα μας να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται στις αλλαγές που συμβαίνουν τόσο εντός, όσο και εκτός του.

Τα δύο κύρια μέρη του Νευρικού Συστήματος είναι το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα και το Περιφερικό Νευρικό Σύστημα.

Το κεντρικό νευρικό σύστημα αποτελείται από τον εγκέφαλο που βρίσκεται μέσα στο κρανίο και τον νωτιαίο μυελό που είναι μια μακριά, λεπτή σωληνοειδής δέσμη νευρικών κυττάρων, ένας εσωτερικός σωλήνας μέσα στην σπονδυλική στήλη ο οποίος συνδέει τον εγκέφαλο με τα νεύρα στο υπόλοιπο σώμα μας.

Το Περιφερικό Νευρικό Σύστημα είναι ουσιαστικά το νευρικό σύστημα πέραν του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού.

Το περιφερικό νευρικό σύστημα υποδιαιρείται σε δύο μικρότερα συστήματα. Το σωματικό νευρικό σύστημα το οποίο λειτουργεί εκούσια και ρυθμίζει τις καθημερινές ανάγκες με την συνειδητή συμμετοχή του νου. Ελέγχει επίσης τις κινήσεις των σκελετικών μυών. Το αυτόνομο νευρικό σύστημα το οποίο λειτουργεί ακούσια και ρυθμίζει τις ανάγκες της καθημερινότητας χωρίς την συνειδητή συμμετοχή του νου. Ελέγχει τα όργανα, τους ιστούς και τους αδένες στο σώμα.

Το αυτόνομο νευρικό σύστημα, υποδιαιρείται στο συμπαθητικό σύστημα το οποίο προετοιμάζει το σώμα για μάχη ή φυγή όταν βρίσκεται αντιμέτωπο με κάποιο κίνδυνο και το παρασυμπαθητικό σύστημα που εξοικονομεί και αποθηκεύει ενέργεια.

Τώρα που αποκτήσαμε μια στοιχειώδη γνώση για το νευρικό σύστημα αντιλαμβανόμαστε γιατί είναι αναγκαίο να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να το φροντίσουμε.

Ένας από τους τρόπους που μπορούμε να επιτύχουμε την εναρμόνιση του νευρικού μας συστήματος και βοηθά εξαιρετικά πολλούς ανθρώπους, αφορά την χρήση τονικών συχνοτήτων. Είναι μια διαδικασία οικονομικά ανέξοδη και δεν μας στερεί τον πολύτιμο χρόνο μας. Μπορούμε να ακούμε τις συχνότητες κατά την διάρκεια της ημέρας που εκτελούμε τα καθήκοντα της καθημερινότητας, όταν κάνουμε διαλογισμό ή γιόγκα, όταν χαλαρώνουμε ή ξαπλώνουμε στο κρεβάτι μας για να κοιμηθούμε.

Στο Video που σας προτείνω, σύμφωνα με την περιγραφή που αναφέρεται στην πηγή, χρησιμοποιείται η συχνότητα 764 Hz που σχετίζεται με την εναρμόνιση του κεντρικού νευρικού συστήματος σε συνδυασμό με κύματα Θήτα.

Βελτιώνει επίσης την μακροπρόθεσμη μνήμη, μειώνει την ηλεκτρική ευαισθησία, βελτιώνει το κίνητρο μειώνοντας την αναβλητικότητα και την απροθυμία για εργασία.

Για μεγαλύτερο αποτέλεσμα, συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση ακουστικών υψηλής ποιότητας.

Εύχομαι Απολαυστική Ακρόαση …

http://www.youtube.com/watch?v=kZv3vDkpLKU

Τα ακούσματα που προτείνω δεν συνιστούν κάποια διάγνωση, πρόληψη ή θεραπεία ασθενειών. Λειτουργούν βοηθητικά. Αν αντιμετωπίζετε κάποια θέματα υγείας απευθυνθείτε στον ιατρό σας.

Μπορεί οι καιροί να επιβάλλουν τον κατ΄ οίκο περιορισμό, η τεχνολογία όμως μας δίνει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού μας μέσω Skype να λάβουμε την φροντίδα που έχουμε ανάγκη. Στην διάθεσή σας λοιπόν οποτεδήποτε το αποφασίσετε.

Επίσης, τα μη διαδερμικά επιθέματα υγείας για την διαχείριση του Stress, Y-Age Aeon από την συλλογή των επιθεμάτων της LifeWave, ισορροπούν το αυτόνομο νευρικό σύστημα με τρόπο φυσικό, δίχως καμία χημική ουσία να εισέρχεται στο σώμα. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

Μπορείτε να:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube
Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μου
Να εξερευνήσετε τα προϊόντα Υγείας Lifewave
Την σελίδα μου στο fb
Ακολουθήσετε στο Instagram