Στα 528Hz η βαθιά χαλαρωτική μουσική την οποία επιλέξατε να ακούσετε. Έχει ειπωθεί και τεκμηριωθεί ότι, η συχνότητα αυτή επιδιορθώνει βλάβες του DNA. Είναι ευρύτερα γνωστή σαν ¨Συχνότητα της Αγάπης¨ και ¨Συχνότητα των Θαυμάτων¨.

Οι συχνότητες Solfeggio αποτελούν μέρος μιας αρχαίας κλίμακας η οποία ανακαλύφθηκε εκ νέου από τον Δρ. Joseph Puleo το 1974. Πρόκειται για μια ακολουθία 6 τόνων ειδικών ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων. Χρησιμοποιήθηκαν αρχικά σε Γρηγοριανά τραγούδια πριν από πολλές εκατοντάδες χρόνια και πρόσφατα επανήλθαν στην προσοχή όλων μας για τις θεραπευτικές δυνάμεις τους.

Αυτές οι συχνότητες προκαλούν συνειδησιακή αφύπνιση. Υποβοηθούν και ενισχύουν τις αλλαγές που είναι απαραίτητες να γίνουν για τα άτομα που θα ήθελαν να επιτύχουν την αφύπνισή τους.

Εφόσον αυτές οι συχνότητες είναι τόσο ωφέλιμες, γιατί τόσο πολλοί άνθρωποι πραγματικά δεν γνωρίζουν για αυτές ?

Λοιπόν, όπως φαίνεται οι συχνότητες Solfeggio είχαν εξαφανιστεί για πολλά χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ήταν πίσω στο 1100 μ.Χ., όταν η Καθολική Εκκλησία άρχισε να θεωρεί την μουσική ως κάτι βλάσφημο.

Ωστόσο, δεν θάφτηκαν εντελώς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, καθώς με την πάροδο του χρόνου παράχθηκαν παρόμοιες κλίμακες.

Και παρόλο που είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί μια αξιόπιστη μελέτη που να αποδεικνύει ή να απορρίπτει την χρήση των συχνοτήτων Solfeggio ως τρόπο θεραπείας, έχει ειπωθεί ότι αυτές οι συχνότητες έχουν βοηθήσει πολλά άτομα μέσα στο πέρασμα των αιώνων να ανατρέψουν δύσκολες καταστάσεις, να αλλάξουν την προοπτική των πραγμάτων και να μετουσιώσουν την θλίψη τους σε ευτυχία. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι ότι, βοήθησαν πολλούς ανθρώπους να επανασυνδεθούν με τον εσωτερικό-ανώτερό τους εαυτό.

Πώς μπορείτε να ωφεληθείτε περισσότερο από τις συχνότητες Solfeggio.

Το συγκεκριμένο άκουσμα μπορείτε να το ακούτε:

• Κατά την διάρκεια της ημέρας εκτελώντας οποιαδήποτε δραστηριότητα
   όπως, μαγείρεμα, διάβασμα, γραφική εργασία, άσκηση yoga κλπ
• Όταν θελήσετε να χαλαρώσετε και να αδειάσετε το νου σας, καθισμένοι
   αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας ή ξαπλωμένοι στον καναπέ σας.
   Προτείνω την χρήση ακουστικών για αμεσότερο αποτέλεσμα δίχως αυτό
   να είναι απαραίτητο
• Το βράδυ στο κρεββάτι σας όταν ξαπλώσετε για να κοιμηθείτε

Η συχνότητα στα 528Hz, σχετίζεται με το κέντρο ή τσάκρα της καρδιάς και το πράσινο χρώμα. Συνιστάται να ακούτε αυτή την συχνότητα για 14 – 28 ημέρες για να έχετε αισθητά αποτελέσματα και θετικές αλλαγές. Πολλοί βιώνουν διαφορετικά, όπως να αυξάνονται οι δονήσεις τους, να καθαρίζουν ενεργειακά και να απελευθερώνονται από τα πλοκάμια του φόβου ακόμη και μέσα στα πρώτα λεπτά.

Εύχομαι απολαυστική ακρόαση …

http://www.youtube.com/watch?v=N_UMNqqpOlY

www.hypnotherapy4u.gr

Μπορείτε να:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube
Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μου
Να εξερευνήσετε τα προϊόντα Υγείας Lifewave
Την σελίδα μου στο fb
Ακολουθήσετε στο Instagram