Από: Μαρία Πέππα –

Η Χαλαρωτική Μουσική για ¨Διάβασμα & Διανοητική Συγκέντρωση¨, είναι ιδανική για μαθητές, σπουδαστές, εργαζόμενους, μητέρες και γενικότερα για όλους τους ενήλικες. Θα σας βοηθήσει να μελετήσετε, να εστιάσετε, να συγκεντρωθείτε με μεγαλύτερη ευκολία στην οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, εκτέλεση δραστηριότητας ή καθήκοντος. Είτε πρόκειται για ένα τέστ, διαγώνισμα ή τις τελικές σας εξετάσεις, το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει. Είναι επίσης εξαιρετική σαν μουσική υπόκρουση τις ώρες που εργάζεστε στο γραφείο ή το σπίτι σας. Θα σας ανακουφίσει από το άγχος, θα γαληνέψει το νου σας και θα δώσει καθαρότητα στην σκέψη σας.

Εύχομαι απολαυστική ακρόαση … 

http://www.youtube.com/watch?v=YtwrMaJEKtI

Τούτες τις εποχές που διανύουμε, φαντάζει σα να έχουμε απολέσει την ικανότητα να παραμένουμε Ήρεμοι, Γαλήνιοι και Χαλαροί. Για εκείνους τους ανθρώπους που βιώνουν το άγχος τους 24/7 και αδυνατούν να το διαχειριστούν υπάρχουν τρόποι για να βοηθηθούν. Μπορεί οι καιροί να επιβάλλουν τον κατ΄ οίκο περιορισμό, η τεχνολογία όμως μας δίνει την δυνατότητα από την άνεση του σπιτιού μας μέσω Skype να λάβουμε την φροντίδα που έχουμε ανάγκη. Στην διάθεσή σας λοιπόν οποτεδήποτε το αποφασίσετε.

Επίσης, τα μη διαδερμικά επιθέματα υγείας για την διαχείριση του Stress, Y-Age Aeon από την συλλογή των επιθεμάτων της LifeWave, ισορροπούν το αυτόνομο νευρικό σύστημα με τρόπο φυσικό, δίχως καμία χημική ουσία να εισέρχεται στο σώμα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

gia-iremo-nou-lifewave

Σχετικά Άρθρα: 

Όταν το Σώμα και ο Νους είναι Απόλυτα Χαλαρά …

Πώς να Φιλιώσετε με την Ανησυχία και το Άγχος σας …

Τι σημαίνει Χαλάρωση και γιατί σας Ευεργετεί …

Μπορείτε να:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube
Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μου
Να εξερευνήσετε τα προϊόντα Υγείας Lifewave
Την σελίδα μου στο fb
Ακολουθήσετε στο Instagram

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

www.hypnotherapy4u.gr