Από: Μαρία Πέππα –

Στα σημεία των καιρών δεν μπορούμε να παραμείνουμε τυφλοί. Απαιτείται αφοβία, σωστή ενημέρωση, διάκριση και δράση για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους οικείους μας. Παράλληλα όμως χρειάζεται να απαντήσουμε και σε ένα καίριο ερώτημα.

Τι κάνει έναν άνθρωπο περισσότερο ευάλωτο σε μικρόβια και ιούς από ότι κάποιον άλλο ? Το ανοσοποιητικό του σύστημα φυσικά. Η αντοχή του ανοσοποιητικού συστήματος ενός εκάστου εμποδίζει τα μικρόβια, τους ιούς ή οποιονδήποτε άλλο παράγοντα να βλάψει ή να προκαλέσει ασθένεια στο σώμα του.

Το ανοσοποιητικό σύστημα διαδραματίζει τον κρισιμότερο ρόλο στην διατήρηση της καλής υγείας και ένα ισχυρό, ανοσοποιητικό σύστημα είναι η μεγαλύτερη άμυνα του οργανισμού μας.

Η λύση για να διατηρούμε ισχυρό το ανοσοποιητικό μας σύστημα και που όλοι μας γνωρίζουμε για αυτή, ονομάζεται αποτοξίνωση. Η αποτοξίνωση είναι η διαδικασία και ο τρόπος που μπορούμε να απελευθερώσουμε τον οργανισμό μας από τις τοξίνες.

Τι είναι όμως οι τοξίνες, πως εισχωρούν στον οργανισμό μας και πως μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτές ?

Με τον όρο τοξίνες εννοούμε κάθε χημική ουσία που εισέρχεται στον οργανισμό μέσω της τροφής, του αέρα και του νερού που μπορεί να τον βλάψει. Πρόκειται για τη συσσώρευση βλαβερών ουσιών, κυρίως στον λιπώδη ιστό. Ο οργανισμός διαθέτει τους απαραίτητους μηχανισμούς για να απαλλαγεί από αυτές μέσω των απεκκριτικών οργάνων του, όπως το συκώτι, το έντερο, τους νεφρούς, το δέρμα.

Όμως, η κακή διατροφή, η ρύπανση της ατμόσφαιρας, το στρες και άλλες αιτίες επιβραδύνουν τη διαδικασία αποτοξίνωσης με αποτέλεσμα να μπλοκάρεται ο μεταβολισμός. Έτσι, οι τοξίνες δεν απομακρύνονται με τις φυσιολογικές διεργασίες με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται στο δέρμα, το πεπτικό και το λεμφικό σύστημα, αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκλησης πολλαπλών προβλημάτων.

Γλουταθειόνη, το Ισχυρότερο Αντιοξειδωτικό του Οργανισμού

Το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό για την αποτοξίνωση του σώματος είναι η ευρέως γνωστή γλουταθειόνη. Βρίσκετε σχεδόν σε κάθε ανθρώπινο κύτταρο και οι ειδικοί γιατροί μας λένε ότι η διάρκεια της ζωής μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ποσότητα της γλουταθειόνης που παράγει το σώμα μας.

Έως σήμερα, έχουν διεξαχθεί χιλιάδες κλινικές μελέτες που τεκμηριώνουν την δυνατότητα της γλουταθεϊόνης:

• Nα προστατεύει
• Nα αποτοξινώνει και
• Nα υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα

Δεδομένου ότι η πρωταρχική λειτουργία της είναι η άμυνα έναντι των εξωτερικών και εσωτερικών εισβολέων του σώματος, η σημασία της για την σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος είναι ανεκτίμητη.

Η γλουταθειόνη περιλαμβάνει τρία αμινοξέα: κυστεΐνη, γλουταμικό οξύ και γλυκίνη. Όπως όλα τα αντιοξειδωτικά καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Οι ελεύθερες ρίζες δημιουργούνται κυρίως κατά την διάρκεια της διαδικασίας του μεταβολισμού, από την έκθεση σε τοξίνες, την ακτινοβολία και τα τοξικά μέταλλα. Μπορούν επίσης να δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια υπερβολικής άσκησης.

Στις ελεύθερες ρίζες οφείλετε:

• Tο οξειδωτικό στρες
• H πρόκληση κυτταρικών βλαβών
• Η εκδήλωση των ασθενειών και
• Η γήρανση

Επειδή οι ελεύθερες ρίζες είναι τόσο καταστροφικές, τα κύτταρα αναπτύσσουν ένα αμυντικό δίκτυο ειδικά σχεδιασμένο για να τις εξουδετερώνει. Αυτό το αντιοξειδωτικό δίκτυο αποτελείται από πολλά συστατικά που περιλαμβάνουν βιταμίνες, ανόργανα άλατα και ειδικές οργανικές ενώσεις που ονομάζονται θειόλες όπως η γλουταθειόνη και το Α-λιποϊκό οξύ.

Γιατί χρειάζεται να λαμβάνουμε Γλουταθεϊόνη

Διότι:

• Tα επίπεδα της Γλουταθειόνης στο σώμα μας μειώνονται με την πάροδο
   του Χρόνου
• Έχει τη μοναδική ικανότητα μεγιστοποίησης της δραστικότητας όλων
   των άλλων αντιοξειδωτικών, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών C, Ε,
   CoQ10 και Α-λιποϊκού οξέος.
• Απομακρύνει με τρόπο φυσικό τις τοξίνες από τα κύτταρα
• Προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες της ακτινοβολίας, των χημικών
   ουσιών και των περιβαλλοντικών ρύπων
• Αποβάλει τα βαρέα μέταλλα
• Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
• Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, προστατεύει τις πρωτεϊνικές δομές
   του σώματος, το κολλαγόνο του δέρματος

Είναι γνωστό πως στα νοσοκομεία χορηγούν ενέσεις Γλουταθειόνης για:

• Την προστασία των οργάνων από βαριές δηλητηριάσεις
• Τον καθαρισμό του οργανισμού από τον υδράργυρο κ άλλα βαρέα μέταλλα

Τι είναι, πως λειτουργούν και πως μπορούν να σας βοηθήσουν τα επιθέματα Y-Age Glutathione της Lifewave

Τα Επιθέματα Y-Age Glutathione, όπως και όλα τα επιθέματα της LifeWave, είναι μη διαδερμικά αυτοκόλλητα που σημαίνει ότι καμία ουσία δεν εισέρχεται στο σώμα μας.

Τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία και ενεργοποιούνται με την θερμοκρασία του σώματος.

Με σύνθεση από οργανικά υλικά όπως αμινοξέα, σάκχαρα κ σταθεροποιημένο οξυγόνο, τα υλικά μέσα στα επιθέματα σχηματίζουν υγρούς κρυστάλλους σε κλίμακα νάνο, που λειτουργούν σαν μικρές κεραίες. Αυτές οι μοριακές κεραίες ενεργοποιούνται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος και μεταφέρουν συγκεκριμένες βιοπληροφορίες-μηνύματα οι οποίες δίνουν εντολή στον οργανισμό να παράγει από μόνος του τα συστατικά που χρειάζονται για την σωστή λειτουργία των κυττάρων, την απομάκρυνση του τοξικού φορτίου τους και την αυτοθεραπεία του.

Μπορούμε να πούμε ότι τα επιθέματα λειτουργούν σαν ολοκληρώματα Η/Υ που χρησιμοποιούν ειδικές φόρμουλες, που παράγουν διαφορετικού μεγέθους βιολογικά μηνύματα. Η δράση τους και η ενεργοποίηση της αυτοθεραπείας του σώματος ξεκινά άμεσα μετά την τοποθέτησή τους στα προτεινόμενα σημεία.

24 Ώρες μετά την τοποθέτηση των επιθεμάτων Γλουταθειόνης, τα επίπεδά της αυξάνονται κατά 300%. Η Γλουταθειόνη σε κάψουλα δίνει μόνο 10% αύξηση.

Το σώμα μας κρύβει μέσα του όλες τις θεραπευτικές δυνάμεις που χρειάζεται για να αυτοθεραπευτεί με τον πιο φυσικό τρόπο. Το κλειδί βρίσκεται στον τρόπο με το οποίο μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τις δυνάμεις αυτές, που δεν είναι άλλος από το βιο-ενεργειακό μας σύστημα. Τα συμπτώματα είναι ο τρόπος του σώματός μας για να μας δείξει πως κάτι του συμβαίνει.

Τα καλά νέα είναι ότι τα επιθέματα Y-Age Glutathione της Lifewave είναι κλινικά αποδεδειγμένα για να διατηρούν το ανοσοποιητικό σας σύστημα δυνατό και αυτό δίχως φάρμακα ή χημικές ουσίες. Για περισσότερες πληροφορίες Τηλ: 6936138090.

Εάν βρήκατε το άρθρο μου ενδιαφέρον, μοιραστείτε το και με άλλους ανθρώπους ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε να ενημερώνεστε από την σελίδα μου στο fb, την ιστοσελίδα μου & το κανάλι μου στο Youtube. Σας ευχαριστώ πολύ …

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

www.hypnotherapy4u.gr