Από: Μαρία Πέππα –

Όλοι μας κουβαλάμε μέσα μας, τις άλλοτε μικρότερης και άλλοτε μεγαλύτερης διάρκειας στεναχώριες μας. Όσους ανθρώπους και αν ρωτήσουμε, το αφήγημα της ιστορίας που θα ακούσουμε θα είναι και κάτι διαφορετικό.

Υπάρχει πληθώρα άρθρων στο διαδίκτυο, όπου μπορούμε να ενημερωθούμε για τα ανεξίτηλα σημάδια που αφήνει η στεναχώρια στο ψυχικό, νοητικό και υλικό μας σώμα και πραγματικά, είναι κάτι που οφείλουμε να κάνουμε. Η γνώση είναι δύναμη και στην περίπτωσή μας δεν την αναζητούμε για να τρομάξουμε, αλλά για να φροντίσουμε και να προστατέψουμε τους εαυτούς μας με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε.

Όταν διάβασα το άρθρο ¨Η στεναχώρια διαρκεί 240 φορές περισσότερο από άλλα συναισθήματα¨ στην ιστοσελίδα iefimerida.gr, δεν σας κρύβω πως αιφνιδιάστηκα. Αυτή την πληροφορία δεν την γνώριζα.

Επειδή τα πάντα είναι Νους και δική μας αποκλειστική ευθύνη ο έλεγχός του, όπως και η απόφαση για τις στενοχώριες που για τον οποιονδήποτε λόγο θέλουμε να συντηρήσουμε διότι μας εξυπηρετούν σε κάτι ή να αποδομήσουμε διότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, δημιούργησα για εσάς την νοητική άσκηση, καθοδηγούμενο οραματισμό που ακολουθεί.

Θα σας βοηθήσει πρακτικά με τον πιο ανώδυνο και άνετο τρόπο σε αυτό ακριβώς που διατείνεται, αρκεί να είστε έτοιμοι εσωτερικά, να αφεθείτε και να την δοκιμάσετε. Οδηγίες χρήσης σας δίνονται στην αρχή του Video.

Εύχομαι απολαυστική ακρόαση, μα κυρίως το βίωμα της εμπειρίας να σας καταπλήξει …

http://www.youtube.com/watch?v=bbyx17QtzQk&feature=youtu.be

Σχετικά Άρθρα:

Κάποιες από τις Ιστορίες μας είναι μόνο Θεωρίες & Υποθέσεις …
Απομακρύνετε Τώρα, το Φίλτρο της Ανησυχίας σας …
Γιατί χρειάζεται να Νιώθετε Αισιοδοξία. 4 Σημαντικοί Λόγοι …

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

www.hypnotherapy4u.gr