Η Μαρία Πέππα (Κλινική Υπνοθεραπεύτρια – Stress Coach) και ο Γεράσιμος Δημοβασίλης (Μουσικοθεραπευτής), σας καλωσορίζουμε κοντά μας σε ένα θεραπευτικό Ταξίδι στο Χρόνο.

Το ομαδικό μας κάλεσμα, αφορά εκείνους τους ανθρώπους που αναζητούν έναν διαφορετικό τρόπο για να λάβουν απαντήσεις στα αναπάντητά τους έως τώρα ερωτήματα, καθώς και ένα ολιστικό σύστημα αυτοθεραπείας και μετασχηματισμού παλινδρομώντας στις μνήμες του μακρινού παρελθόντος τους και σε προηγούμενες ζωές τους.

Συνδυάζοντας με τον πιο υπέροχο τρόπο τον Υπνοθεραπευτικό Λόγο και τους ζωντανούς Ήχους από Shakuhachi, Singing Bowls, Gong και άλλα όργανα, δημιουργούμε το απαραίτητο πλαίσιο για να οδηγηθείτε και να φωτίσετε τα βαθύτερα επίπεδα της ύπαρξής σας. Μέσα από δυο τέχνες όπου η κάθε μια, από τη δική της πλευρά και με τη δική της δύναμη οδηγεί αποτελεσματικά στην αποκάλυψη του εσωτερικού κόσμου του ανθρώπου.

Υπάρχει τρόπος για να εξερευνήσετε…

• Τις υπάρχουσες σχέσεις σας ή την άμεση σύνδεση που αισθανθήκατε με ένα
  άτομο που μόλις συναντήσατε
• Τους ανεξήγητους φόβους σας
• Τα τραύματά σας
• Τον σκοπό σας σε αυτή την ζωή
• Τους συνδετικούς κρίκους για να κατανοήσετε συγκεκριμένα γεγονότα που
  σας συμβαίνουν κατ΄ επανάληψη
• Χώρους που σας φαίνονται γνωστοί ακόμα κι αν ποτέ δεν τους έχετε επισκεφτεί
• Καθώς και πολλά άλλα ζητήματα που σας απασχολούν 

Ονομάζεται Ταξίδι στο Χρόνο και επιτυγχάνεται μέσω της ύπνωσης. Εάν πιστεύετε στην μετενσάρκωση, κάτι που το 75% του πληθυσμού πιστεύει ή αισθάνεστε ότι κάτι πολύ συγκεκριμένο αλλά ακατανόητο με κάποιον τρόπο φαίνεται να επηρεάζει ετούτη σας την ζωή, τότε η αναδρομή μπορεί να σας βοηθήσει έτσι ώστε να βρείτε τις απαντήσεις που αναζητάτε.

Η ύπνωση είναι μια φυσιολογική μεταβαλλόμενη κατάσταση της συνείδησης. Στην ύπνωση, με την ασφαλή και ήπια καθοδήγηση του έμπειρου ειδικού και με τη συμβολή των κατάλληλων θεραπευτικών ήχων που έχουν τη δυνατότητα να οδηγούν σε ακόμα βαθύτερα συνειδησιακά επίπεδα, θα ξεδιπλώσετε την οδύσσεια ιστορία της ψυχής σας. Θα βρεθείτε στο αληθινό σπίτι σας, σε εκείνο το μέρος μέσα σας όπου όλα είναι τόσο ειρηνικά και ασφαλή !!! Θα χαλαρώσετε τόσο, ώστε να ταξιδέψετε στον υποσυνείδητο νου σας. Εκεί εδράζει ο ανώτερος, σοφός εαυτός σας ο οποίος έχει όλη την γνώση, όλη την σοφία και τις απαντήσεις για οτιδήποτε σας αφορά, καθώς εκεί αποθηκεύονται οι συνειδητές και οι ασυνείδητες μνήμες σας.

Πάντοτε υπάρχει ένας καλός λόγος για να επιστρέψετε και να εξερευνήσετε το υλικό που βρίσκεται μέσα σας και που μπορεί να αφορά μια προηγούμενη ζωή και ο κάθε άνθρωπος το βιώνει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Το ταξίδι της ψυχής μέσα από την εξερεύνηση του ασυνείδητου κόσμου σας είναι σαν ένα πολύχρωμο βιβλίο με αμέτρητα κεφάλαια. Το ασυνείδητο δεν περιορίζεται από την λογική, τον χώρο και τον χρόνο. Μπορεί να θυμάται κάθε τι, να υπερβαίνει την λογική και να αγγίζει πεδία σοφίας που ξεπερνούν κατά πολύ τις συνηθισμένες νοητικές σας ικανότητες.

Όλοι έχουμε αναμνήσεις θαμμένες βαθιά μέσα μας. Αυτές οι μνήμες μπορεί να εμφανίζονται από καιρό σε καιρό σε όνειρα, σε διαλογισμούς, με ξαφνικές αναλαμπές διευρυμένης γνώσης και σοφίας ή μπορεί να βρίσκονται απωθημένες κάτω από την επιφάνεια.

Με την αναδρομή αυτή, αυτές οι μνήμες μπορούν να αναβιωθούν σαν μια ζωντανή κινηματογραφική ταινία. Κάποιοι άνθρωποι απλά αισθάνονται ή ακούνε τι συμβαίνει. Κάποιοι άλλοι ανακαλύπτουν χώρες, μέρη, διαφορετικές χρονικές περιόδους, ονόματα, αντλούν έμπνευση, παίρνουν μηνύματα, και διάφορα μαθήματα. Σε κάθε περίπτωση, ο ασυνείδητος νους σας εφόσον τον εμπιστεύεστε, σας μεταφέρει εκεί ακριβώς που χρειάζεται να πάτε για να …

• Ανακαλύψετε τις βασικές αιτίες των προβλημάτων του παρόντος σας
• Απελευθερώσετε απωθημένα συναισθήματα και αρνητική ενέργεια
• Κατανοήσετε και θεραπεύσετε τις σχέσεις και τους φόβους σας
• Συνδεθείτε με τα προηγούμενα ενδιαφέροντα και τα ταλέντα σας
• Επαναπροσδιορίσετε την πορεία και τον σκοπό σας σε αυτή τη ζωή

Σε αυτό το ταξίδι στο χρόνο, θα εξερευνήσετε τις σημαντικές πληροφορίες της ψυχής σας όχι μέσω της ψυχικής ανάγνωσης κάποιου άλλου, αλλά με την βοήθεια του εσωτερικού σας εαυτού, της δικής σας εσωτερικής φωνής, βιώνοντας την δική σας μοναδική εμπειρία που θα είναι αποκλειστικά προσωπική και ανεπανάληπτα μοναδική.

Θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας απασχολεί ή να παραμείνετε ανοιχτοί στην εσωτερική σας καθοδήγηση.

Ομαδική Εκδήλωση Ταξίδι στο Χρόνο, τι Περιλαμβάνει …

• Εισαγωγή και συζήτηση γύρω από την ύπνωση
• Προετοιμασία και καθοδήγηση
• Την αναδρομή με την υποστήριξη των ήχων
• Ανταλλαγή και επεξεργασία μεμονωμένων εμπειριών όταν ολοκληρωθεί

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019
Τόπος Διεξαγωγής: Dancing School, Λ. Μεσογείων 294, Χολαργός (κοντά στο μετρό Νομισματοκοπείο)
Ώρα Διεξαγωγής: 6.30 μμ έως 9.00 μμ.

Λόγω της φύσης της συνεδρίας δεν θα είναι δυνατή η είσοδος μετά τις 6.30μμ

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: 693 6138090
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να φέρουν μαζί τους στρωματάκι γιόγκα, μια κουβερτούλα και ένα τετράδιο με μολύβι και μπογιές της αρέσκειάς τους για ζωγραφική.

Σας περιμένουμε …

Μαρία Πέππα (Κλινική Υπνοθεραπεύτρια – Stress Coach) e-mail : enallaktika@gmail.com, τηλ: 693 6138090

Γεράσιμος Δημοβασίλης (Μουσικοθεραπευτής) : Shakuhachi, Singing Bowls, Gong, Hand Pan, Wind Chimes κλπ, e-mail: yerasimosd@hotmail.com,  τηλ: 693 2932156

¨Η Γνώση είναι Δύναμη¨ και όσο περισσότερα γνωρίζουμε για τους εαυτούς μας, τόσο περισσότερο ενισχύουμε μέσα μας το βίωμα της Πληρότητας και την Δύναμη μας …

www.hypnotherapy4u.gr