Από: Μαρία Πέππα –

Σε συνέχεια του ενημερωτικού άρθρου και video με θέμα ¨Παγκόσμιος Διαλογισμός Χρονογραμμής Ανάληψης Τέλους του Κορονοϊού¨ και ανταποκρινόμενη στο αίτημά σας για την ηχητική απόδοση των οδηγιών που αναφέρονται στο άρθρο, δημιούργησα το video που ακολουθεί έτσι ώστε να διευκολυνθούν όλοι οι συμμετέχοντες και κυρίως να εξασφαλιστεί το μέγιστο αποτέλεσμα για το ανώτερο καλό όλων των ανθρώπων καθώς και όλης της δημιουργίας.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, η ημερομηνία του διαλογισμού έχει οριστεί για τις 5 Απριλίου και ώρα 5:45 πμ. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με την διαλογιστική διαδικασία, παραμείνετε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας ή καθίστε κάπου άνετα, βάλετε τα ακουστικά στα αυτιά σας (θα διευκολύνουν περισσότερο την συγκέντρωσή σας) και ξεκινήστε την πρακτική σας εξάσκηση όσο συχνά και οποτεδήποτε επιθυμείτε για να είσαστε πανέτοιμοι την συγκεκριμένη ώρα και ημερομηνία.

Η διάρκεια του διαλογισμού είναι 20 λεπτά. Σε περίπτωση επίσης που αναρωτηθείτε για την διάρκεια του video που είναι μιας ώρας, σας ενημερώνω ότι έχω επιμηκύνει την διάρκεια του ήχου για να διευκολύνω εκείνους τους ανθρώπους που επιθυμούν να συνεχίσουν με τον ύπνο τους.

Αυτός ο διαλογισμός, θα μπορούσε να αποτελέσει και μέρος της προσωπικής, καθημερινής σας προσευχής έως ότου η ανθρωπότητα περάσει στο επόμενο εξελικτικό στάδιο.

Ας είναι Υγιή, Λαμπερά και Ευλογημένα, Όλα τα Πλάσματα της Γης …
Έτσι Ας Γίνει … Έχει Ήδη Ξεκινήσει να Συμβαίνει …

http://www.youtube.com/watch?v=nOlRNKgLWZE

www.hypnotherapy4u.gr

maria-peppa-viothymiki-psyxotherapeia-ypnotherapeia-coach-stress

Μπορείτε να:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube
Περιηγηθείτε στην Ιστοσελίδα μου
Να εξερευνήσετε τα προϊόντα Υγείας Lifewave
Την σελίδα μου στο fb
Ακολουθήσετε στο Instagram